A Borderlands készítői a héten mutatják be új játékukat

Néhány napja kiszivárgott, hogy a Gearbox és a 2K egy spin-offon dolgozik a saga főszereplésével, melynek Tiny Tina lesz a főszereplője.

Most már hivatalos a dolog. A 2K és a Gearbox, a Borderlands saga alkotói , a héten jelentik be új játékukat. Ez lesz a „Kickoff Live” jövő csütörtökön, június 10-én , amely a Summer Game Fest , az E3 mellett az egyik legfontosabb esemény a nyári szektorban.

Nincsenek hivatalos részletek, kivéve néhány nyomot, mint például a hivatalos honlapján az új kaland, amelynek URL címe „Be Chaotic Great”, ami arra utal, hogy nagyszerű, hogy a káosz, és ez az egyik jellemzője a Borderlands saga. Egy tény, amely összehozza a hetek óta hangoztatott és egyes médiumok által hivatalosnak tartott pletykákat, és a sorozat spin-offja, amelynek főszereplője Tiny Tina -vagy Tina Chiquitina-, az egyik legkedveltebb karakter ebben az őrült univerzumban és szórakoztató, amely hamarosan a mozikba kerül.

Ha minden jól megy, és figyelünk az Európában néhány hete bejegyzett márkára, akkor ez a Borderlands univerzumon alapuló új rész a Tiny Tina’s Wonderlands nevet kapná , és a saga looter-shooter vonalát követné. Bár ez utóbbi nem teljesen egyértelmű. Több újságíró, például a neves Jason Schreier is visszhangozta az információt igazoló híreket, amit most már csak hivatalossá kell tenni, miután a 2K kiszivárogtatta a tervezett bejelentéseket.

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu