Jön PlayStation 5-re a Medium?

A Medium megjelenése PS5-re már közel lehet: Az ESRB listázza a Sony konzoljára. A The Medium eddig kizárólag az Xbox Series X | S és a PC platformokon volt elérhető.

 

Ha PlayStation 5 játékosok vagytok és szeretitek a horrorjátékokat, jó hírünk van számotokra. A Bloober Team 2021 elején megjelenő videojátékát, a The Mediumot , az ESRB (Entertainment Software Rating Board) besorolta Xbox Series és PS5 konzolokra , ahogy azt a Gematsu jelezte, így a bejelentése közel lehet.

Ez az információ nagyon érdekes, és elemezni kell az elmúlt hetekben létrehozott kontextusban. Először is, ne feledjük, hogy a The Medium jelenleg csak digitális formában jelent meg, ami változni fog. A Bloober Team már bejelentette, hogy megállapodást kötött a Koch Mediával, hogy a jövőben fizikai formátumban is kiadja a The Mediumot és más játékokat.

Ezért e fontos adatok ismeretében új kérdések merülnek fel, amelyekre hamarosan megtudjuk a válaszokat. A Koch Media ugyanis saját konferenciát tart a Summer Game Festen (ahol egyébként semmit nem fogunk látni a Dead Islandből vagy a Saint’s Row-ból ), így lehet, hogy azon az eseményen lesz a The Medium PS5-re és Xbox-ra készülő fizikai kiadásának bejelentése.

Ez persze egyszerű spekuláció, de az információk alapján esélyesnek tűnik, így meglátjuk, hogy igaz-e a hír. A Medium egy olyan játék volt, amelyet a kritikusok és a játékosok jól fogadtak. Bár a vége kissé zavaros, a stúdió már bejelentette, hogy nem lesz bővítés, és hogy a The Mediumnak nem lesz DLC-je a jövőben. Természetesen maga a Bloober Team nyitva hagyta az ajtót, hogy változtassanak a terveiken.

A videojáték sikeres volt a lengyel stúdió számára, amely egyébként partnereket keresett, hogy megerősítse globális pozícióját. A Medium már az első héten megtérítette a fejlesztési költségeket. A videojáték nagy figyelmet keltett a dupla képernyős vizuális megoldása miatt, amit az új SSD-knek köszönhetően kapott.

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu