Menu

Új nevet kapott a Rainbow Six: Quarantine [VIDEO]

Most már Rainbow Six: Extraction néven fut a „szivárványhatos”, ami mégsem Parasite néven fut majd. És ez már hivatalos.

A Rainbow Six: Siege után új részt fog kapni a sorozat, de a Siege is köszöni szépen, jól van, ugyanis a francia kiadó élő szolgáltatásos megközelítésében ez az egyik alappillér lett. Ettől függetlenül a játékot, amit eddig Rainbow Six: Quarantine néven ismerhettünk (így jelentette ugyanis be a Ubisoft még a 2019-es E3-on), átkeresztélték Rainbow Six: Extractionre.

Az indoklás egyértelmű: ez a bizonyos világjárvány sokaknak hosszabb karanténidőszakot eredményezett, így nem lett volna jó húzás, ha a Ubisoft így hagyja a játék nevét. (És gúnyosan hozzá is tehetnénk, hogy a Tencentnek, a kínai techgigásznak is van részesedése a cégben, nem biztos, hogy a milliárdos népességgel rendelkező országban engedélyeznék a játék hivatalos megjelenését ezzel a névvel…)

Antoine Vimal du Monteil, a Rainbow Six: Extraction producere azt mondja, hogy a játék bejelentése óta nagy növekedés következett be. Az evolúció révén a játékélmény központja egyre kitisztult: az operatorok (a játszható karakterek) közösen harcolnak egy ellenség ellen. Megismerik a parazitát, megtanulják, miképp kell azt legyőzni, és eközben mindenki védi a másikat. Tudja jól, hogy a játék címe körül sok spekuláció volt, de most már örömmel közölheti a hivatalos nevet, ami a kimenekítés fogalmát takarja.

Patrik Methé, a kretív rendező hozzátette, hogy fogták a Rainbow Six: Siege erős alapzatát, majd egy modern, taktikai kooperatív lövöldözős játékot építettek rá. Ebben egy folyamatosan fejlődő földönkívüli veszéllyel kell megküzdenünk. Kihívásokból nem lesz hiány, de egy cél mindig is lesz: biztosra kell menni, hogy mindenki épségben ki tudjon menekülni a helyszínről. Rajtunk és a csapaton múlik, hogy meddig megyünk előre, és mikor állunk meg.

A Rainbow Six: Extraction biztosan látható lesz a Ubisoft E3-as konferenciáján, a Ubisoft Forwardon, ami magyar idő szerint június 12-én este kilenc órakor kezdődik. A Prince of Persia: The Sands of Time Remake viszont tuti nem lesz a rendezvény része, erről korábban írtunk is, hogy miért.

Forrás: WCCFTech

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu