Menu

BattleCat: Sam Fisher visszatérhet, de nem úgy, ahogy szeretnénk!

A Ubisoft egyik projektje kiszivárgott: állítólag egy érdekes crossover is készül valamelyik stúdiójukban, és itt felbukkanhat a Splinter Cell veterán főhőse is.

 

Zer0Bytes, egy megbízható Ubisoft-bennfentes a Twitteren közölte (mielőtt a Ubisoft töröltette volna, amit írt, de mint mindig, most is túl késő és felesleges volt ez a húzás…), hogy a francia cég több Tom Clancy-s franchise-át is szeretné használni a BattleCat kódnevű projektjében. Ez egy PvP lövöldözős játék lesz. Az ő szavaival élve: „Splinter Cell x [Ghost Recon:] Breakpoint x The Division”, aminek tesztelése januárban kezdődött…

Ez még önmagában talán kamu is lehetne, de a VGC a saját forrásain keresztül megerősítette, hogy amit Zer0Bytes írt, nem volt hoax. Tényleg létezik a projekt, és a mellékelt képek egy belső felhasználásra szánt marketinges dokumentumból származnak. A site szerint a BattleCat még korai állapotban leledzik, és nem lesz a június 12-én, magyar idő szerint este kilenc órakor kezdődő Ubisoft Forward E3-as esemény része.

A BattleCat-szivárgás szerint a játék PC-re és konzolokra készül (így csak az a kérdés, hogy kihagyják-e a PlayStation 4, Xbox One duót), és belső nézetes lövöldözős játék lesz több frakcióval. A Splinter Cellből az Echelon, a Ghost Recon: Breakpointból a Wolves, míg a The Divisionből a Cleaners és az Outcast csapat lehet a „harci macska” része. Mindegyiküknek egyedi képessége és ultimate támadása lesz, hogy meg lehessen különböztetni őket egymástól. Két játékmódról van jelenleg tudomásunk. Az egyik az Overwatch Escort módjához hasonló (el kell juttatni valami nagy tárgyat a pályán kijelölt helyszínre), a másik pedig Ringmaster néven fut; az utóbbi a Call of Duty-ban a Kill Confirmed név révén már ismerős lehet (gyűrűket kell felszedni a legyőzött játékosoktól).

Mindez még persze nem hivatalos, de nem lepődnénk meg ezen. Ezt a játékot mi free-to-playnek képzeljük el, hiszen a francia cég beismerten szeretne ebben a műfajban is legyökerezni. Ez a projekt pedig jó lehetne erre.

Forrás: WCCFTech

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu