BattleCat: Sam Fisher visszatérhet, de nem úgy, ahogy szeretnénk!

A Ubisoft egyik projektje kiszivárgott: állítólag egy érdekes crossover is készül valamelyik stúdiójukban, és itt felbukkanhat a Splinter Cell veterán főhőse is.

 

Zer0Bytes, egy megbízható Ubisoft-bennfentes a Twitteren közölte (mielőtt a Ubisoft töröltette volna, amit írt, de mint mindig, most is túl késő és felesleges volt ez a húzás…), hogy a francia cég több Tom Clancy-s franchise-át is szeretné használni a BattleCat kódnevű projektjében. Ez egy PvP lövöldözős játék lesz. Az ő szavaival élve: „Splinter Cell x [Ghost Recon:] Breakpoint x The Division”, aminek tesztelése januárban kezdődött…

Ez még önmagában talán kamu is lehetne, de a VGC a saját forrásain keresztül megerősítette, hogy amit Zer0Bytes írt, nem volt hoax. Tényleg létezik a projekt, és a mellékelt képek egy belső felhasználásra szánt marketinges dokumentumból származnak. A site szerint a BattleCat még korai állapotban leledzik, és nem lesz a június 12-én, magyar idő szerint este kilenc órakor kezdődő Ubisoft Forward E3-as esemény része.

A BattleCat-szivárgás szerint a játék PC-re és konzolokra készül (így csak az a kérdés, hogy kihagyják-e a PlayStation 4, Xbox One duót), és belső nézetes lövöldözős játék lesz több frakcióval. A Splinter Cellből az Echelon, a Ghost Recon: Breakpointból a Wolves, míg a The Divisionből a Cleaners és az Outcast csapat lehet a „harci macska” része. Mindegyiküknek egyedi képessége és ultimate támadása lesz, hogy meg lehessen különböztetni őket egymástól. Két játékmódról van jelenleg tudomásunk. Az egyik az Overwatch Escort módjához hasonló (el kell juttatni valami nagy tárgyat a pályán kijelölt helyszínre), a másik pedig Ringmaster néven fut; az utóbbi a Call of Duty-ban a Kill Confirmed név révén már ismerős lehet (gyűrűket kell felszedni a legyőzött játékosoktól).

Mindez még persze nem hivatalos, de nem lepődnénk meg ezen. Ezt a játékot mi free-to-playnek képzeljük el, hiszen a francia cég beismerten szeretne ebben a műfajban is legyökerezni. Ez a projekt pedig jó lehetne erre.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu