Bloodhunt: battle royale játékot kap a Vampire: The Masquerade [VIDEO]

Vannak még hajmeresztő ötletek: épp a Sötétség világából (amiben a Vampire: The Masquerade is található) nem képzeltünk volna el egy battle royale-t…

 

Pedig már októberben be lett jelentve a játék, csak még mindig nehezen bírjuk elfogadni a tényt, hogy a Sharkmob komolyan gondolja, sőt, már a Steamen is megtalálhatjuk a battle royale-t, ami július másodikától egy zárt alfatesztelésbe kezd, sőt, erre már regisztrálni is lehet, ha ide kattintunk.

A fejlesztők hivatalos közleménye szerint az emberek között már évszázadok óta elvegyültek a vámpírok, fenntartva a maskarát… csak egy árulás miatt a vámpírklánok között háború alakult ki, és így ők mind tudomást szeretnek egy titkos társadalomról, amit A Létként (The Entity) lehetne nevezni. Ők pedig azt tűzték ki célul, hogy a vámpírvadászatot kivigyék egyenesen Prága utcáira, hogy a sör helyett az ő vérük folyjon. Ezért pedig a természetfeletti képességeinket, a dörzsöltségünket és a fegyvereinket be kell vetni, hogy túléljük az éjszakát, és helyre állíthassuk az eddigi rendet.

A Bloodhunt egy, a napjainkban játszódó külső nézetes battle royale lesz, és mivel a Sötétség világában játszódik, egyértelmű, hogy a World of Darkness brand csapatával közösen valósítja ezt meg a Sharkmob. A második inkvizíció szépen bekavart az itteni eddigi „békébe”. A játékosok lehetnek a mesterséges intelligencia által irányított karakterek is, és itt is csak egy maradhat. Prága részletes grafikával rendelkezik, a karaktereket pedig testre lehet szabni. Kiválaszthatjuk, hogy melyik klánhoz kötelezzük el magunkat, és ez a játékstílusunkra is hatással lesz. Nem lesznek pay-to-win mechanizmusok, mert a Bloodhuntot játékosközpontúként ervezték meg. Tizenkét nyelvet fog támogatni (angol, francia, olasz, német, spanyol, orosz, lengyel, portugál (brazil portugál is), spanyol (latin-amerikai is), kínai (feltehetőleg mandarin), koreai, illetve japán).

A Bloodhunt valamikor idén fog elstartolni (és free-to-play lesz) PC-n. Kicsit botrányos lesz, ha a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 előtt jut fel végleges állapotában a Steamre, de erre is megvan az esély…

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu