Menu

Elden Ring: a nagy visszatérés, megjelenési dátummal! [VIDEO]

A Bandai Namco és a FromSoftware nagyot robbantott: közel két évnyi csend után ismét bemutatták az Elden Ringet, amin George R.R. Martin is dolgozott.

 

Miyazaki Hidetaka, a FromSoftware (és az Elden Ring) rendezője a sajtóközleményben azt írta, hogy az Elden Ringben az összes dark fantasy-s és akció-RPG-s tapasztalatukat bevetették, amit a Souls-sorozat létrehozása során elsajátítottak. Így reményeik szerint a műfaj komoly, klasszikus evolúción eshet át az Elden Ringgel, amiben egy gazdag világot hoztak létre. Ennek mérete már-már ijesztő lesz. A világ tele lesz rejtélyekkel és veszélyekkel, és ezek a felfedezésükre várnak; a drámáért több karakter lesz a felelős, ugyanis ők a saját misztikumukat és végső céljukat fogják szem előtt tartani, és abban reménykedik, hogy mi magunk fogjuk majd átélni a munkájukat.

Miyakawa Yasuo, a Bandai Namco elnöke és vezérigazgatója hozzátette, hogy örömmel közölheti a megjelenési dátumot (itt csak annyit írunk, hogy nem 2021), és nem csak játékként terveznek vele, hanem más területeken is, mert a játék sármját és világnézetét világszerte el akarják hozni a rajongóknak.

Az arany rend (Golden Order) megtört, és nekünk lehetőségünk lesz alkalmazni az Elden gyűrű (Elden Ring) erejét, hogy a köztes földeken (Lands Between) Elden-úrrá (Elden Lord) válhassunk. A köztes földeket Örök Marika királynő (Queen Marika the Eternal) uralja, és az ő területén lett összetörve a gyűrű, ami az Erd-fa (Erdtree) forrásaként fontos szerepet játszott. Marika leszármazottjai, akik mind félistenek, kisajátították a gyűrű részeit, amiket nagy rúnáknak (Great Runes) hívnak. Ez az új erő pedig háborút generált, ami a nagyobb akarat általi hátrahagyást eredményezett. Mi pedig a patinásaknak (Tarnished) kegyelmet hozhatunk el.

Egy új fantasy-világ vár tehát ránk, aminek háttértörténetéért A tűz és jég dalának írója (aki nélkül a Trónok harca sem jött volna létre) a felelős. A világot pedig gyalog vagy lovon is felfedezhetjük egyedül, vagy akár a többi játékossal közösen. Mezők, mocsarak, hegyek, kastélyok lesznek bőven. Több fegyver, mágikus képesség és skill is lesz, és a megfelelő lopakodással egy találattal kidönthetjük az erre fel nem készült ellenfeleinket.

Az Elden Ring 2022. január 21-én jön PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Tehát cross-gen lett a játék, és igen, PlayStation 4 > PlayStation 5 frissítés, továbbá Xbox Smart Delivery is lesz, szóval nem kell a két konzolgeneráción kétszer megvenni a régóta várt játékot. (A videó sajnos korhatáros… de a japán verzió nem?!)

Forrás: Gematsu

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu