Elden Ring: a nagy visszatérés, megjelenési dátummal! [VIDEO]

A Bandai Namco és a FromSoftware nagyot robbantott: közel két évnyi csend után ismét bemutatták az Elden Ringet, amin George R.R. Martin is dolgozott.

 

Miyazaki Hidetaka, a FromSoftware (és az Elden Ring) rendezője a sajtóközleményben azt írta, hogy az Elden Ringben az összes dark fantasy-s és akció-RPG-s tapasztalatukat bevetették, amit a Souls-sorozat létrehozása során elsajátítottak. Így reményeik szerint a műfaj komoly, klasszikus evolúción eshet át az Elden Ringgel, amiben egy gazdag világot hoztak létre. Ennek mérete már-már ijesztő lesz. A világ tele lesz rejtélyekkel és veszélyekkel, és ezek a felfedezésükre várnak; a drámáért több karakter lesz a felelős, ugyanis ők a saját misztikumukat és végső céljukat fogják szem előtt tartani, és abban reménykedik, hogy mi magunk fogjuk majd átélni a munkájukat.

Miyakawa Yasuo, a Bandai Namco elnöke és vezérigazgatója hozzátette, hogy örömmel közölheti a megjelenési dátumot (itt csak annyit írunk, hogy nem 2021), és nem csak játékként terveznek vele, hanem más területeken is, mert a játék sármját és világnézetét világszerte el akarják hozni a rajongóknak.

Az arany rend (Golden Order) megtört, és nekünk lehetőségünk lesz alkalmazni az Elden gyűrű (Elden Ring) erejét, hogy a köztes földeken (Lands Between) Elden-úrrá (Elden Lord) válhassunk. A köztes földeket Örök Marika királynő (Queen Marika the Eternal) uralja, és az ő területén lett összetörve a gyűrű, ami az Erd-fa (Erdtree) forrásaként fontos szerepet játszott. Marika leszármazottjai, akik mind félistenek, kisajátították a gyűrű részeit, amiket nagy rúnáknak (Great Runes) hívnak. Ez az új erő pedig háborút generált, ami a nagyobb akarat általi hátrahagyást eredményezett. Mi pedig a patinásaknak (Tarnished) kegyelmet hozhatunk el.

Egy új fantasy-világ vár tehát ránk, aminek háttértörténetéért A tűz és jég dalának írója (aki nélkül a Trónok harca sem jött volna létre) a felelős. A világot pedig gyalog vagy lovon is felfedezhetjük egyedül, vagy akár a többi játékossal közösen. Mezők, mocsarak, hegyek, kastélyok lesznek bőven. Több fegyver, mágikus képesség és skill is lesz, és a megfelelő lopakodással egy találattal kidönthetjük az erre fel nem készült ellenfeleinket.

Az Elden Ring 2022. január 21-én jön PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Tehát cross-gen lett a játék, és igen, PlayStation 4 > PlayStation 5 frissítés, továbbá Xbox Smart Delivery is lesz, szóval nem kell a két konzolgeneráción kétszer megvenni a régóta várt játékot. (A videó sajnos korhatáros… de a japán verzió nem?!)

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu