Ennyi lett a Splinter Cell animációs film bemutatója?! Őrjöngenek a rajongók!

MOZI HÍREK – A Tom Clancy’s Splinter Cell animációs sorozat első pillantása csalódást okoz a türelmetlen rajongóknak.

 

Bár a Splinter Cell rajongók örültek a bejelentésnek, miszerint animációs sorozat készül, néhányan elégedetlenek voltak, hogy az első pillantás milyen keveset mutatott.

Bár a bejelentésből kiderült, hogy a John Wick alkotója, Derek Kolstad lesz a sorozat írója, ez nem volt elég ahhoz, hogy megnyugtasson néhányat azok közül, akik türelmetlenül várták a híreket. Azt gondolnánk, hogy legalább egy szereplőgárdát, vagy egy önálló képet felajánlhattak volna. Néhányaknak bármi jobb lett volna ennél.

„Komolyan, miféle kib*szott first look ez?” – írta az egyik felhasználó. „Ez egy szinten van a PS5 logó leleplezésével és a Metroid Prime 4 leleplezésével. Miért van ez egyáltalán a show részeként? Még a „Sam Fisher visszatért” felütéssel is hype-olják.”

Sokan mások a Ubisoftot, a Splinter Cell játéksorozat készítőit szólították le, követelve, hogy tudják meg, hol a következő konzolos rész. Egyikük azt írta: „Adjatok új Splinter Cell játékot!”, míg egy másik hozzátette: „@Ubisoft szó szerint Sam Fisher minden iterációját adja nekünk, de egy tényleges új Splinter Cell játékot nem lol”, egy harmadik azt írta: „Ez nagyszerű meg minden, de jé, én örülnék egy új játéknak a sorozatban.”, egy utolsó pedig az útravaló volt: „Hé @Ubisoft, ne trollkodjatok a Splinter Cell rajongókkal. Ez már szokatlanul kegyetlen”.

Számos más felhasználó megkérdőjelezte, hogy ki fogja a főszereplő hangját adni, mondván, hogy ha nem Michael Ironside lesz az, akkor nem érdekli őket a film. Aki nem tudná, Michael Ironside, akit a filmrajongók olyan filmekben nyújtott szerepeiről ismernek, mint a Total Recall, a Scanners és a Starship Troopers, a videojáték-sorozatban a Splinter Cell karakterének, Sam Fishernek adja a hangját. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a rajongók hajlamosak kötődni azokhoz az emberekhez, akik szeretett karaktereiket alakítják, így ha a Netflix nem Ironside szolgáltatásai mellett döntött új vállalkozásában, akkor nyilván felmerülnek kérdések, hogy miért.

 

A 2002-es első Splinter Cell ma már igazi legenda

 

A videojáték-sorozat eredetileg 2002-ben jelent meg, a Jack Ryan-regények szerzőjének kapcsolódó regénysorozatával együtt. A különböző konzolokon megjelent számos résznek köszönhetően a játékok hatalmas rajongói bázist építettek ki, de a Splinter Cell: Blacklist 2013-as megjelenése óta a rajongók folyamatosan csalódtak, mivel a hamarosan bejelentett VR-változaton kívül nem érkezett más kiegészítő.

Bár a Netflix bejelentése enyhítette a fájdalmat, hogy még mindig nincs új rész a láthatáron, ez a kis ízelítő gyakorlatilag a semmiből messze elmarad attól a fajta hírtől, amire ma számítottak. Mivel sem a szereplőkről, sem a gyártási időpontokról nem érkezett bejelentés, valószínűleg nekik is elég sokat kell várniuk, mire még a sorozat is elérhetővé válik.

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu