Megérkezett a The Witcher 2. évadának teaser trailere [VIDEÓ]

MOZI HÍREK – Megérkezett a The Witcher 2. évadának rövid teaser trailere, melyben a rajongók először láthatják Henry Cavillt a vadonatúj epizódokban.

 

Sokáig váratott magára, de a Netflix Geeked hetében végre megérkezett a The Witcher (Vaják) újdonsága, és ez duplán örömmel töltötte el a sorozat rajongóit. Először egy tizenkét másodperces évaddal érkezett a várva várt új epizódokból készült felvételek felfedése, amit gyorsan követett a megerősítés, hogy mi is volt a korábban közzétett furcsa dátum. Július 9-én a Netflix a CD Projekt Reddel együttműködve „elhozza a The Witcher világát az otthonotokba”. Mindössze tizenöt másodperc kellett ahhoz, hogy a Witcher-rajongók, akik az elmúlt órákban a Twitteren cserkészték az oldalakat, teljesen elveszítsék az eszüket.

Először is foglalkozzunk a teaserrel. A következő feliratokkal érkezett: „A végzet várja Cintra oroszlánkölykét a 2. évadban” és „Elveszett az erdőben nem többé. Meet Ciri in Season 2”, a nagyon rövid teaser, amely egy nanoszekundum alatt csap át egyik jelenetből a másikba, és amelyet a sorozat rajongói kétségkívül órákig fognak szüneteltetni és szétszedni, megmutatja Ciri érkezését, akit a sorozatban Freya Allan alakít.

Azoknak, akik nem ismerik a sorozatot, Ciri Cintra egyetlen hercegnője, Pavetta és Duny lánya, valamint Calanthe királynő unokája. Miután Geralt of Rivia segített feloldani Duny átkát, Duny megkérdezte, milyen jutalmat szeretne a boszorkány, mire Geralt kihirdette a meglepetés törvényét, mivel kiderült, hogy Pavetta terhes Cirivel, Duny tudta nélkül. Szóval van egy kis történelem.

A rövid kis klip után, amely nem nyújtott további információkat a sorozatról, ami viszont nyilván sokakat frusztrálni fog, mégis valami kicsit váratlanabbal folytatták. Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Netflix és a The Witcher hivatalos játékfiókja között egy furcsa tweetsorozat érkezett, ami úgy tűnt, hogy július 9-re tűzte ki egy rejtélyes meglepetés dátumát, de senki sem tudta, hogy mi az. A nap második leleplezése a Geeked Week-et követő rajongók számára a bejelentés volt, miszerint július 9-én egy különleges napot tartanak a franchise ünneplésére, ami egy hatalmas virtuális eseménynek tűnik.

A The Witcher játék fiókjából származó szöveg így szólt: „Összefogtunk a @WitcherNetflix-szel, hogy elhozzuk a The Witcher világát az otthonotokba! Kapcsoljátok be a megaszkópotokat július 9-én, és csatlakozzatok hozzánk a franchise epikus online ünneplésére, a #WitcherCon-ra!”. Ez kiegészült a Netflix saját, ugyanebben a pillanatban tett bejelentésével: „Az ezüstnél és acélnál is erősebb párosítás: A @Netflix és a @CDPROJEKTRED annyira izgatottan ünnepli a Witcher családot, és elhozza nektek a legelső #WitcherCon-t július 9-én! Maradjatok velünk a következő hetekben további információkért! #GeekedWeek”

Erre nyilván nem számítottak a rajongók, és ez jól látható volt, hiszen mindkét posztra tömegesen reagáltak ünneplő emojikkal és mémekkel. Hogy pontosan mi fog történni az első „Witcherconon”, arra még egy kicsit várnunk kell, de egyelőre úgy tűnik, a bejelentés elfeledtette a várakozó hordákkal, hogy ma nem kaptak egy teljes sorozat trailert.

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu