Laurence Fishburne ismét a koldusok királya lesz a John Wick 4-ben

MOZI HÍREK – Laurence Fishburne megerősítette, hogy Keanu Reeves mellett ő is visszatér a John Wick 4-ben a koldusok királya szerepében.

 

Újabb színész tér vissza a közelgő John Wick 4-ben. Laurence Fishburne megerősítette, hogy valóban visszatér The Bowery King szerepébe a közelgő folytatásban Keanu Reeves oldalán, aki ismét a híres bérgyilkost alakítja majd. A film forgatása már folyamatban van, és Fishburne elmondása szerint „körülbelül még pár hónapon belül Berlinbe utazik”.

Laurence Fishburne jelenleg a sajtóban turnézik, hogy népszerűsítse új Netflix-filmjét, A jég útját. Egy nemrég adott interjúban a John Wick 4-ben való esetleges részvételéről kérdezték. A színész megerősítette, hogy benne van, és megosztotta néhány gondolatát a forgatókönyvvel kapcsolatban, amiből egy különösen érdekes részlet ragadt ki. Íme, mit mondott erről.

„Elolvastam a forgatókönyvet. Nagyon, nagyon király. Amennyire ugyanaz a világ, mint a másik három filmben, annyira mélyebb. Sokkal mélyebb, ami a bérgyilkos kódját illeti, és a kapcsolat, amit különösen egy karakterrel ápol, akit szerintem Watanabe úr játszik… ez a film szíve és lelke.”

 

A cselekmény részleteit eddig a pontig szigorúan titokban tartották. De a „Mr. Watanabe”-ról szóló rész miatt érdemes felhúzni a szemöldököt. Azt hihetnénk, hogy ez Ken Watanabe színészre vonatkozik, az Inception és a Godzilla hírében álló színészre. A jelentés azonban megjegyzi, hogy valószínűleg a John Wick univerzum egy új karakterére utal. Nem egy új színész csatlakozik a szereplőgárdához, ahogy Fishburne megjegyzései a bemutatottak szerint sugallják. Mindenesetre ez azt jelenti, hogy Mr. Wick újra találkozik valakivel a múltjából, ami adhat némi támpontot a film cselekményéhez.

A Bowery King először a John Wick: Chapter 2-ben tűnt fel, mint Mr. Wick vonakodó szövetségese. A John Wick: 3. fejezet – Parabellum végére ő és Wick is bosszút akart állni a High Table ellen. Tekintettel arra, ahogyan az előző film zárult, nehéz lenne elképzelni olyan forgatókönyvet, amelyben Laurence Fishburne valamilyen formában nem szerepel. A további szereplők közül ezúttal Donnie Yen (IP Man, Rogue One), Bill Skarsgard (IT, Villains) és Rina Sawayama énekesnő is részt vesz a filmben. Ian McShane is várhatóan ismét visszatér Winston, a The Continental hotel tulajdonosának szerepében.

Chad Stahelski visszatér a folytatás rendezőjeként, miután mindhárom korábbi részt ő irányította. A Lionsgate már tervezi a John Wick 5-öt, valamint egy tévésorozatot is, amelynek középpontjában a The Continental áll. Keanu Reeves pedig még idén látható lesz A Mátrix 4-ben. Egy időben úgy volt, hogy mindkét film egy napon kerül a mozikba, de 2020 elrontotta ezt. Sajnos Laurence Fishburne nem tér vissza Morbius szerepében a régóta várt sci-fi folytatásban. De a színészek hamarosan újra összeállnak, hogy újabb golyószórós akciót láthassunk a nagyvásznon. A John Wick 4 jelenleg 2022. május 27-én kerül a mozikba.

Forrás: Collider

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu