PS5/XSX-patch még kanyarban sincs, de Teslán már Cyberpunk 2077-ezhetünk

Cyberpunk 2077 Teslán, először – a CD Projekt címe rögtön egy játékmenettel jelentkezik. Elon Musknak igaza volt, a játék megy az új autókon . A Tesla Model S Plaid bemutatóján a résztvevők már játszhattak is az elektromos autóban.

 

Az elmúlt hetekben többször is beszámoltunk arról, hogy a Tesla márka új autóiban egyfajta integrált konzol lesz , ami szintén AMD technológiával rendelkezik. Elon Musk azonban biztosított mindenkit, hogy azon a konzolon olyan videojátékokat játszhatunk, mint a The Witcher 3 vagy a Cyberpunk 2077 Teslán, és most sikerült meggyőződnünk arról, hogy ez igaz .

A Tesla Model S Plaid bemutató eseményen , a vállalat megtanította a résztvevőket az autó funkcióiról. Köztük a konzolját. És igen, ahogy az alábbi tweetben is látható, a Cyberpunk 2077 fut a Teslán 60 fps sebességgel , nagyobb problémák nélkül. Musk hozzátette, hogy az autók olyan szintű szórakozást és teljesítményt nyújtanak majd,

mint amilyet egy PlayStation 5 tud nyújtani.

Ahogy arról már beszámoltunk, az autóban egy AMD processzor lesz integrált grafikával és egy másik független grafikával. Papíron nem teljesen egyértelmű, hogy ez az integrált konzol valóban eléri-e a PS5 szintjét, de azért meglepő és szembetűnő. Érdekes lesz a jövőben teljesítmény benchmarkokat látni, hogy tényleg mennyire hasonlít a Tesla konzolja egy PlayStationre vagy Xboxra.

Egy Tesla gamepad?

 

A vicces dolog egyébként az, hogy a reddit-en megjelent egy fotó egy állítólagos Tesla gamepadról. Nem világos, hogy ez a vezérlő funkcionális vagy dekoratív, de nem lepődnénk meg, ha a konzol mellé egy új kart is kapna. Ezen túl Elon Musk még büszkén verte is a mellét: „Soha nem volt még olyan autó, amely a legmodernebb számítógépes technológiával, a legmodernebb információkkal és szórakoztatással rendelkezett volna – utóbbi szó szerint egy PlayStation 5 szintjén.” – olvashatjuk a The Verge-ön.

Ami a Cyberpunk 2077-et illeti, nemrég láthattunk egy videót, amit a fejlesztők belsőleg állítottak össze a játékban lévő hibákról, és azok olyan borzalmasak, mint amire számíthattunk. A CD Projekt korábban egy komoly hackertámadást szenvedett el és ez a videó is innen származik. Sőt, az elmúlt néhány órában megtudtuk, hogy ez a betörés sokkal súlyosabb, mint a cég gondolta, és tartalmazhat szenzitív adatokat is.

A Cyberpunk 2077 tesztjét itt olvashatjátok el.

Forrás: The Verge

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu