[E3 2021] Az első STALKER 2: Heart of Chernobyl gameplay trailer és megjelenés [VIDEÓ]

A GSC Game World túlélő-horror akciójátéka az E3 2021 egyik nagy meglepetése, egy oroszul beszélő trailerben csodálhatjuk meg a játékmenetet.

 

A STALKER 2 kétségkívül az utóbba idők egyik legjobban várt játéka: akik játszottak az eredetivel, azok nagyon jól tudják, hogy a történet, a helyszín és beleélés szintjén olyan élményt nyújt, amelyre kevés más játék képes. A fejlesztés nehezen követhető volt, a képek pedig lassan csordogáltak, de végre van egy gameplay trailer és egy megjelenési dátum is.

A játék – melynek teljes neve végül STALKER 2: Heart of Chernobyl – 2022. április 28-án érkezik PC-re és Xbox Series X | S-re. Mint látható, Microsoft-exkluzív címről van szó, még ha csak ideiglenesen is, ami arra utal, hogy a jövőben PlayStationre is érkezhet.

„Itt az első bepillantás a STALKER 2 játékmenetébe, a filmes eposztól a nyílt világú pályákon át a földalatti laborokig”

– olvasható a videó leírásában.

A GSC Game Worldben többszáz órányi kalandot ígérnek azoknak, akik hajlandóak kipréselni magukból mindent, amit Csernobil adhat. És látva a látottakat, ez nem kis dolog: a sugárzás megmagyarázhatatlan eseményeket szül, amelyek a fizikával és a részecskékkel kacérkodnak majd ebben a játékban, amelyet, mint már kiderült, csak az új generációs platformokon fogunk megtapasztalni.

A Microsoft konferenciáján nagy hangsúlyt kapott az Xbox Game Pass, az előfizetéses szolgáltatás, amelyhez az első három hónapban egy euróért csatlakozhatunk.

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu