[E3 2021] Contraband: kooperatív nyílt világú játék Xbox Series X | S-re és PC-re a Just Cause készítőitől [VIDEO]

Az Xbox Game Studios és az Avalanche Studio egy új IP-t mutat be, amely a 70-es évek Bayan fiktív világában játszódik – ez az E3 egyik nagy meglepetése.

 

Az Xbox Game Studios és az Avalanche Studio egy új IP-t mutat be, amely a 70-es évek Bayan fiktív világában játszódik – ez az E3 egyik nagy meglepetése.
Tudtuk, hogy lesznek meglepetések az Xbox konferencián az E3 2021-ből, és voltak is. Az Xbox Game Studios és az Avalanche Studio egy új kooperatív és nyílt világú videojáték bejelentésével lepett meg, amely kizárólag Xbox Series X , Xbox Series S és PC platformokra jelenik meg. A Contraband egy új Xbox IP, bár egyelőre sok a titokzatosság, hogy mit találhatunk a videojátékban.A Contraband egy „kooperatív csempészparadicsom lesz, amely Bayan fiktív világában játszódik az 1970-es években ” az első hivatalosan megosztott leírás szerint. Jelenleg be kell érnünk az első trailerrel , amelyben láthattuk a játék grafikáját, amely nagyon részletes lesz, és amely next-gen-nek tűnik. Egyelőre megjelenési dátum még nincs.

Az új Avalanche Studio videojáték Xbox Game Pass-ra is lesz az első naptól kezdve.

Az Avalanche az ” eddigi legambiciózusabb és leglátványosabb játéknak” nevezte a játékot, 18 évnyi iparági tapasztalat után. A stúdió elsősorban a Just Cause sorozatról ismert, és hozzátették, hogy a továbbfejlesztett Apex Engine-t fogják használni, hogy „kihasználják az új generáció erejét.”

„Azért készítettük a motort, hogy felszabadítsuk fejlesztőink kreativitását, és izgatottan várjuk, hogy teljes mértékben kihasználhassuk az Xbox Series X | S egyedülálló képességeit.”

 

 

 

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu