[E3 2021] Far Cry 6: a rosszfiúkkal is játszhatunk… több pénzért [VIDEO]

A Ubisoft többet is megmutatott a következő Far Cry-ból, de a francia cég elkövetett egy hibát.

 

A Ubisoft Forwardon (amiről többek között már az új Avatar-játékot is megmutattuk) Anton Castillo egy külön videót is kapott. A Far Cry 6 fő helyszíneként jelen levő Yara szigetét ez a személy vezeti, és róla Giancarlo Esposito, a karaktert megformáló színész a minap azt mondta, hogy nem gonosz. Nos… az éremnek két oldala van, és talán jobb nem teljesen bízni a színészben (elvégre több produkcióban is a rossz oldalon állt, így mondhatni a vérében van a sötét oldal…).

De természetesen a Far Cry 6-nak lesz season passa is, így ha 100 dollárért/euróért (kb. 36 ezer forintért) megvesszük a játék gold editionjét, esetleg külön kipengetünk 40 külföldi valutát (forintban 14-15 ezer forintot), akkor szemszöget válthatunk, és a sorozat több főgonoszával is átélhetjük a történetüket; a karakterek mögött az eredeti színészek is felbukkannak a DLC epizódokban (ezekből három lesz). A három karakter: Vaas Montenegro (Far Cry 3), Pagan Min (Far Cry 4), és Jackal (Far Cry 5).

Megismerhetjük a háttértörténetüket, a belső démonjaikkal megküzdhetünk, és ismerős arcokba futhatunk a történeteik során. Vaas epizódjának címe Őrültség (Insanity), Pagané Hatalom (Control), Joseph története pedig az Összeomlás (Collapse) címet kapta. Persze itt is lesz bónusz régebbi játék extraként: ezúttal a Far Cry 3: Blood Dragont kapjuk meg a szezonbérlettel, és ehhez kapunk egy Blood Dragon szettet is (két fegyver: AJM9, Kobracon; Omega Enforcer jármű; KillStar fegyversárm; K-9000 velünk küzdő állat (Fang for Hire); illetve egy Blood Dragon jármű Chibi). Nos, de akkor megemlítjük a hibát. Hol is van Jackal a Far Cry 2-ből!? Őt miért hagyják figyelmen kívül…?

A Far Cry 6 október 7-én fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Uplay, Epic Games Store), PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Amazon Lunára és Google Stadiára.

Forrás: Gematsu, WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu