[E3 2021] Conway: Disappearance At Dahlia View: nyomozásból fakadó thriller [VIDEO]

A The Occupation és az Ether One után új fába vágja a fejszéjét a White Paper Games.

 

A „fehérpapírosok” játékát a Sold Out fogja kiadni jóformán minden platformon. Ez egy történetvezérelt, észlelésre építő (observational) thriller lesz, ami a Steam-oldala szerint még érdekes eredményeket szülhet. Néha egy rémálomra van szükség, hogy a Dahlia View-hoz hasonló helyszínen térjünk magunkhoz. Egy elveszett gyermek utáni nyomozást kell vezetnünk, és eközben fény bukkan majd a Dahlia View mögött rejtőző sötét titokra.

A Conway: Disappearance at Dahlia View az 1950-es évek Angliájában játszódik. A nyolc éves Charlotte May eltűnik a játék címében is látható helyen, és ekkor a már visszavonult nyomozó, Robert Conway elkezd kutatni, hogy miért is veszett el Charlotte. Ekkor elkezdi megfigyelni a szomszédokat az ablakból, és megkérdőjelezi az ő viselkedésüket. (Tehát házmester-néni szimulátorként is nevezhetnénk a sztorit, de abban nincs sok thriller… de helyette van itt kerekesszék.)

Egyre több dolog válik gyanússá, és Conway elkezdi a saját nyomozását Charlotte May után. Utánajár a lehetséges nyomoknak, új bizonyítékokat talál, majd összerakhatja, hogy pontosan mi is történt valójában, és a White Paper Games szerint ez egy kiszámíthatatlan út lesz az igazság felé. A történet feszült és érzésekkel teli lesz, és egy nyomozás nem lehetne teljes a puzzle-k nélkül. Az itt lakókat azért ki is kell hallgatni, mert egy nyomozónak így van leginkább lehetősége új infókat kiszedni másokból…

Az egyetlen lélegzetvétellel alig kimondható Conway: Disappearance At Dahlia View-t a tervek szerint a Sold Out valamikor idén ősszel fogja kiadni (nem ismert még a pontos dátum) PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, és még Nintendo Switch-re is. Azért másoknak lenne mit tanulnia: a játékot mindössze néhány hónapra a tervezett rajttól jelentették be. Eközben például a Starfield 2022 novemberében jön majd… és a Bethesda 2018-ban jelentette be! (És az idei E3-on sem láttunk még játékmenetet!)

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu