[E3 2021] Bloodrayne Betrayal: Fresh Bites: felújítás a talán elfeledett felvonásnak is [VIDEO]

Miután az első és a második Bloodrayne is megkapta a modernizációs kezelést, valahol számíthattunk arra, hogy a már tíz éve megjelent Bloodrayne Betrayal is beáll a sorba.

 

A Ziggurat Interactive lesz a kiadója a BloodRayne Betrayal: Fresh Bitesnak, amit a WayForward fejleszt (az ő nevüket ma még hallani fogjuk). A Limited Run Games bevállalta, hogy fizikai kiadást is készíteni fog belőle, de csak PlayStation 5-re, PlayStation 4-re, és Nintendo Switch-re. Ez a játék 2011-ben jött ki, és egy 2D-s hack’n’slash, így nem biztos, hogy a Bloodrayne 2 után ez a felvonás olyan nagy hírverést kapott volna.

A játék Steam-oldala szerint a WayForward visszatér a játékához, hogy nagyobb felbontású látványvilágot, modern funkciókat, és új szinkront adjon neki. Laura Bailey szólaltatja meg Rayne-t, így az eredeti hangot hallhatjuk itt is. Troy Baker pedig Kagan hangjáért lesz a felelős. A felújított változat elvileg a franchise legjobb elemeihez ad véres, gyors tempójú, akciódús 2D-s hack’n’slash kalandozást, ami tizenöt, kihívásokkal teli pályán zajlik majd.

A Brimstone Society (jobb le nem fordítani a társadalom nevét) egy utolsó küldetésre küldi Rayne-t, hogy egy katonai alakulatot egy földalatti kastélyhoz vezesse. A fő ellenfél nem más, mint Rayne apja, Kagan. Csakhogy Kagan természetfeletti veszélyeivel a katonák nem tudják felvenni a versenyt, így apja lánya ügy lesz ebből, vagy akár egy családi viszálynak is nevezhetnénk az ügyet.

A WayForward bugokat is gyomlált, és akár 4K felbontásban is nyúzhatjuk a Bloodrayne Betrayal: Fresh Bites-ot, ami ezeken felül új nehézségi szinteket is kínálni fog. Az egészet balanszolva, hogy lekötő, szórakoztató élmény születhessen belőle, de aki az eredetit akarja, azt az opciót is választhatja, így nem lesz könnyű dolga.

A Bloodrayne Betrayal: Fresh Bites PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (a Steam mellett GOG-on is megtalálhatjuk), PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re készül. Megjelenési dátuma még nem ismert.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu