[E3 2021] Marvel’s Guardians of the Galaxy: a Square Enix talán tanult a hibájából [VIDEO]

Újabb Disney-játék a Square Enixtől (ne felejtsük: a Marvel is az övék!), de ezúttal nem az élő szolgáltatásos, live service modellt fogják alkalmazni.

 

Nem vicc: nyíltan kimondták, hogy az Eidos Montrealnál készülő játék egyjátékos lesz, nem kap online módot, nem lesznek DLC-k, továbbá mikrotranzakciók sem lesznek. Ez pedig nyíltan ellentéte annak, amit a Marvel’s Avengers kínál (ezen is dolgozott az Eidos Montreal; élő szolgáltatásos, internetkapcsolatot igénylő játék…). Ez egy olyan példa, amit az iparban sokaknak követnie kellene.

A Square Enix szerint egy friss elgondolást kapunk a Galaxis őrzőiből, ami egy külső nézetes akció-kaland lesz. Star-Lordot irányíthatjuk (magyarul elvileg Űrlord néven futott a filmben), és neki megkérdőjelezhető, ámbátor vezetői képessége van. Valahogy mégis összeverbuvált egy érdekes csapatot (Gamora, Drax, Groot, Rocket), de eközben valami tapló alak (komolyan így fogalmaz a sajtóközlemény!) láncreakciót indított el, tele katasztrófális eseménnyel, és a mi csapatunk mentheti meg a galaxist attól, hogy megsemmisüljön.

Csapatos befejező mozdulatok, rakétás cipős rúgások, szinte minden megengedett. És persze, hogy semmi sem fog a tervek szerint alakulni ebben az eredeti történetben (ezt a Ubisoft is kiemelte az Avatar: Frontiers of Pandoránál). Több erős lénnyel kereszteződik majd az utunk, ikonikus karakterek kaphatnak friss arculatot, és mindenki a galaxis sorsával kapcsolatban bukkan majd fel. Meg kellene mutatni, hogy mit tudunk.

Mivel mi vagyunk a csapat vezetője, akár utasítást is adhatunk a többieknek (akik a filmes, MCU-s csapatból jönnek össze). A mi döntéseink következményei lehetnek könnyedek, de akár teljesen váratlanok is, így lehet, hogy most valami jó poénnak tűnik, később viszont a képünkbe robban az egész. A sajtóközlemény említ egy nyolcvanas évekre építő mixet, ez talán a soundtrackre is utalhat a játékban. Csak eközben igyekezzünk jó vezetőnek lenni.

A Marvel’s Guardians of the Galaxy október 26-án jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Steam, Epic Games Store), PlayStation 4-re, és Xbox One-ra. A Cosmic Deluxe Edition steelbookkal, egy mini kemény borítós művészeti könyvvel, két Sun-Lord és City-Lord skinnel, és a digitális soundtrackkel (The Hits) erősít.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu