[E3 2021] No More Heroes III: huszonöt perc Travisszel [VIDEO]

A Nintendo Treehouse Live közvetítés során a japán cég közel fél órányi játékmenetet mutatott meg a No More Heroes hármas számú részébéől.

 

A Grasshopper Manufacture játéka lassan elkészül, és a Marvelous (a kiadó) talán már dörzsöli is a tenyerét, ugyanis erre a játékra már régóta várunk (a Travis Strikes Again: No More Heroes nem tekinthető a harmadik fő epizódnak). És van is miért: stílusos alkotásról beszélhetünk, és Suda51 (ő áll a játék mögött) mindig képes meglepetésre (és hazai kapcsolódás, hogy a Sine Mora felelős producere is volt).

A Nintendo weboldala szerint a galaktikus szuperhős-ranglétra tetejére fogjuk küzdeni magunkat a No More Heroes III-ban, amiben természetesen Travis Touchdown visszatér az őrültséghez. A legendás bérgyilkosnak meg kell állítania a gonosz FU herceget és annak tíz földönkívüli bérgyilkosát, mert ők a Föld felett át szeretnék venni a hatalmat.

A rangsorolásos (ranked) harcokhoz nem kevés pénz fog kelleni belépőnek, és emiatt Travisnek a városban több küldetést teljesítenie kell, és amint összeszedünk elég pénzt (azaz lesz pénz zsetonra), automatikusan meghívót kapunk. A műfaj változatlanul harcore slash’em up akciózás lesz, amiben a Joy-Conokat intuitív módon, természetesnek hatóan alkalmazhatjuk. Persze, hogy Travis Touchdown Beam Katana kardja lesz a főszerepben, de több pankrációs technikával is a földre gyűrhetjük ellenfeleinket.

Travis a No More Heroes sorozatban első alkalommal a halálos kesztyűjét (Death Glove) is bevetheti, mert ez több képességet is aktiválhat. Ezzel sokkal stratégiában gazdag játékmenetet kapunk a harcokban, és persze ott van a skillfa is. A kesztyű chipkombinációi révén megtalálhatjuk majd a nekünk megfelelő játékstílust.

A No More Heroes III világszerte azonos napon, augusztus 27-én fog megjelenni, kizárólag Nintendo Switch-re. Valószínűleg itt is időzített exkluzivitásról beszélhetünk, ugyanis a franchise előző három tagja sem csak egyetlen platformon ragadt alkotás, így később esélyes egy PlayStation 5, PC port. (És taps a YouTube-nak újfent.)

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu