Wesley Snipes a pletykák szerint szerepet kap a John Wick 4-ben

MOZI HÍREK – A pletykák szerint a Penge sztárja, Wesley Snipes tárgyalásban áll, hogy egy kardforgatót játsszon a Keanu Reeves-féle John Wick 4. folytatásban.

 

A John Wick: Chapter 4 szereplőgárdája gyorsan formálódik, a közelmúltban több új nevet is bejelentettek a stáblistára. Egy másik nagy név, aki hamarosan csatlakozhat a filmhez, a Penge sztárja, Wesley Snipes, mivel a The Illuminerdi értesülései szerint a színész jelenleg is tárgyalásokat folytat a Lionsgate-tel egy mellékszerepről. Sem a Lionsgate, sem Snipes nem kommentálta még a pletykát, de a jelentés szerint Snipes „körbe van véve egy olyan szerepre, amelyben Keanu Reeves John Wick mellett egy kardforgatót fog játszani”.

Ez egy nemrég megjelent beszámolót követ, miszerint Donnie Yen (Rogue One: A Star Wars Story) kapta a szerepet Wick régi barátjának szerepére, akivel „ugyanaz a múltja és sok ellensége van”. A John Wick 4-ben a hírek szerint a franchise további újoncai közül Bill Skarsgård (It), Shamier Anderson (Potyautas) és a japán-brit énekesnő, Rina Sawayama is szerepet kapott. Természetesen tudjuk, hogy Reeves visszatér, hogy újra eljátssza a címszereplő halálos igazságosztó szerepét, és várhatóan visszatér Lance Reddick és Ian McShane is.

Alig néhány napja arról is beszámoltunk, hogy Laurence Fishburne is visszatér a John Wick folytatásában. A színész a Collidernek adott interjúban hivatalosan is megerősítette visszatérését, bár ezen túl konkrét cselekménybeli részleteket nem tudott megosztani. Azt azonban elmondta, hogy lenyűgözte a forgatókönyv, és a franchise rajongói elégedetten távozhatnak.

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu