Alain Delon nem hal meg „csak úgy” és új bejelentése is van!

MOZI HÍREK – A legendás francia filmsztár: Alain Delonvisszatér” – a szó minden értelmében – ugyanis egy vadonatúj filmen is dolgozik – derült ki a Paris Match-nak adott exkluzív interjújából.

 

A 85 éves Alain Delon napjainkban teljesen magányosan él kutyáival a Douchy-ban lévő birtokán. Miután 2019 májusában Cannes-ban a francia filmsztár tiszteletbeli Aranypálmát, néhány héttel később pedig agyvérzést kapott, gyakorlatilag teljesen eltűnt. Svájcban, majd otthon, Douchy-ban lábadozott és mostanra nyerte vissza erejét a 85 éves sztár – írja a Promotions.hu.

A színésszel a Paris Match újságírója, Cyril Viguier készített egy exkluzív interjút, amit a ”Alain Delon a világgal szemben” címen a francia TV5 Monde fog sugározni július 1-jén. A Paris Match erről egy előzetes videót posztolt a saját oldalán, azonban ezt, a megjelenés után rövidesen leszedte. „Egy kiégett férfi exkluzív vallomásai, aki végre megnyugvást nyert az élettől.” – írja még a Paris Match, melynek lehetősége nyílt, hogy Delonnal elkészítse az exkluzív interjút.

 

„Maga majdnem meghalt, élőhalott volt.”

– ezzel a mondattal nyitott Viguier.

„Én nem halok meg csak úgy!”

– vágta rá vissza, dacosan és öniróniával is, saját magán is nevetve a 85 éves legenda.

„Alain Delon visszatért?”

– kérdezte még Viguier.

„Mindenképpen!”

– válaszolt Delon elszántan, majd nevetve még ezt kérdezte:

„Maga nem drukkol érte? Leszarom azokat, akik nem drukkolnak érte!”

Viguier még hozzátette a rövid videóban, hogy az agyvérzés nem változtatta meg Alain Delon-t, a sztár mindössze egy kicsit visszakozott, távolságot tartott, messziről nézett vissza az életére és karrierjére. Persze, nem csak az agyvérzés, hanem a koronavírus miatt is, amely az eltelt két év alatt Franciaországban is tombolt. Eközben Delon teljesen eltűnt, látszólag minden aktivitással felhagyott – persze, ez a koronavírus alatt sok más sztárra is jellemző volt. Delonnak is vissza kellett vonulnia, saját magával foglalkoznia.

Viguier szerint azonban ez Delon számára nem annyira kínos, mert a francia filmsztár már egyébként is régóta magányosan él a kutyáival a birtokán. Delonra ez egyébként fiatalon is jellemző volt – nem úgy, mint a nagy társasági ember Jean-Paul Belmondóra, a másik francia filmsztárra, akivel Delonnal egyébként hatalmas barátok. Alain Delon viszont mindig is a magány éltette valahol (még akkor is, amikor párkapcsolatokban élt), abban regenerálódott – hasonlóan leghíresebb filmszerepéhez, A szamuráj bérgyilkosához.

Az igazi meglepetés bejelentés azonban nem más, mint hogy Alain Delon oly sok évnyi visszavonulás után ismét készít

egy utolsó filmet„,

amellyel esélyesen megkoronázhatja hatalmas filmes karrierjét. Ennek amiatt is nagy a jelentősége, mert Alain Delon 2012 óta teljesen visszavonult, nem láthattunk sem a filmvásznon, sem tévésorozatokban. Az agyvérzést és a koronavírus-járványt túlélve most viszont már készül új filmjére. Többet erről a filmről még nem lehet tudni, valószínűleg a július elsején, a TV5 Monde nevű francia televízióban leadott teljes Alain Delon-interjúban több is kiderülhet erről.

Forrás: Promotions.hu

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu