PlayStation Plus: megvan az egyik júliusi játék? [VIDEO]

A Sony még közel 2 hétig nem fogja hivatalosan közölni, hogy melyik játékok lesznek ingyenesen elérhetőek a PlayStation Plus-előfizetők részére, de az egyik játék talán ki is tudódott.

 

A ResetEra fórumon bukkant fel az, hogy érdemes lenne megfigyelni A Plague Tale: Innocence-et, ami 2019 májusában már megjelent PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. De gyaníthatjuk, hogy nem a PlayStation 4-es verziót fogják ingyenesen kínálni azoknak, akik fizetnek az online multiplayerért. Ezt fejtsük is ki bővebben.

Tehát az Asobo Studio játéka, amit a Focus Home Interactive adott ki már két éve, nemsokára PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, illetve Nintendo Switchre is ki fog jönni. Itt megemlítjük, hogy a Switch verzió a felhőben fut, és azt a Nintendo eShopon találhatjuk meg. De térjünk vissza a két next-gen konzolra: A Plague Tale: Innocence 4K felbontáson fut majd másodpercenként 60 FPS-sel, továbbá a 3D-s audio is támogatott lesz.

De a megjelenési dátum az, ami tényleg jogosan gyanúra adhat okot, hiszen A Plague Tale: Innocence július hatodikán fog kijönni a PlayStation 5, Xbox Series, Nintendo Switch trióra. Az pedig a hónap első keddje. Mikor szokta a Sony lecserélni a PlayStation Plus havi kínálatát? A hónap első keddjén. Ezzel a Sony folytatná a már lassan megszokottá váló stratégiát, miszerint a PlayStation 5-ösök általában egy új játékot (vagy új generációs kiadást) kapnak (Bugsnax, Maneater, Wreckfest: Drive Hard, Die Last…), és ez a trend folytatódhat. De akkor talán joggal gyaníthatjuk, hogy kizárólag a PlayStation 5-ös kiadás lesz az ingyenes, míg a PlayStation 4-es verzió (amit viszont ingyen lehet PS5-ösre frissíteni) nem!

A Plague Tale: Innocence (ami 1349-ben játszódik Franciaországban, a névből adódóan a pestisjárvány kellős közepén) amúgy folytatást is kap majd, ugyanis már készül A Plague Tale: Requiem. Persze itt a végén kimondjuk, hogy a PlayStation Plus nem hivatalos, de a jelek tényleg erre mutatnak. Két hét múlva már mindent tudni fogunk.

Forrás: PSU, Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu