The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2: nem véletlenül ismert a játék neve

Szóval, a Nintendo már elhatározta, hogy miként nevezi a 2017-ben megjelent (és rögvest hatalmas sikereket elérő) The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatását. De miért nem nyilvános még a folytatás hivatalos neve?

 

A Nintendótól Bill Trinen az IGN-nek elárulta, hogy nem véletlenül tartják vissza Link új történetének hivatalos, végleges elnevezését. Érdemes lesz résen maradnunk, ugyanis a franchise történetében a játékok nevei kiemelt fontossággal bírnak. Az alcímek általában kis utalásokat tesznek ugyanis arra, hogy mi is fog a játékban történni.

Trinen hozzátette, hogy a következő hónapok, vagy esetleg egy év során ahogy többet kezdenek felfedni a The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatásából (értelemszerűen a Nintendo Direct közvetítések segítségével), jóval érthetőbb lesz, hogy hol is áll a játék, és mitől is lesz olyan egyedi. Mire végigjátsszuk, szerinte mindenki hasonló gondolatmenetet fog alkalmazni, azaz mi is egyedinek fogjuk látni az új karral harcoló Link következő kalandját. Erre persze várnunk kell, ugyanis a Nintendo Switch-exkluzív játékot 2022-ben fogják kiadni, valószínűleg az év második felében, ha Trinen azt mondja, hogy „a következő egy évben” (legrosszabb esetben) többet fognak megmutatni belőle.

Eközben pedig állítólag továbbra is készülőfélben van két Zelda játék Switches felújítása is (itt nem a TLoZ: Skyward Swordra gondolunk: az július 16-án „a kapcsolóra lép”), így hiába mondta nemrég a franchise producere, hogy nincs terv a Wind Waker és a Twilight Princess alcímen futó játékok felújításáról, a nagy N valószínűleg csak ködösít.

A VGC-nek író Andy Robinson a Twitteren azt írta, hogy a Zelda-rajongók legyenek résen, mert nagy valószínűséggel ez a két játék felújítása még az év folyamán fel fog bukkanni a Nintendo Switch-en. És szerinte az fura lett volna, ha a Nintendo Direct során a cég közli, hogy igen, ez a két játék is nemsokára jön a Switch-re, miközben a Skyward Sword HD még meg sem érkezett. (Tehát itt kivárhat a Nintendo, mielőtt lecsapnának a bejelentés mellett a megjelenési dátum(ok) közlésével…)

És mivel Robinson az elsők között volt, aki a Super Mario 3D All-Stars bejelentése előtt már beszélt róla, érdemes lehet megfontolni, amit mondott…

Forrás: WCCFTech, WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu