Hétfőtől ismét kapható a Cyberpunk 2077 PlayStation Store-on – nagybetűs figyelmeztetéssel PS4-re vonatkozóan

A mai naptól ismét lehet kapni a Cyberpunk 2077-et, 16.990 Ft.-os áron, további javítások és next-gen frissítés is várhatóak.

 

A várakozásoknak megfelelően a Cyberpunk 2077 ma visszatért a Sony PlayStation Store-ba, több mint hat hónappal azután, hogy eltávolították. A játék azonban egy nagy figyelmeztetéssel tért vissza a PS4-tulajdonosok számára, továbbá a PlayStation 5 verzió még most sincs sehol.

„A felhasználók továbbra is tapasztalhatnak bizonyos teljesítményproblémákat a PS4-es kiadással, miközben folytatjuk a stabilitás javítását minden platformon” – ismeri el a CD Projekt Red. „A játék PS4 Pro és PS5 változatai a legjobb élményt nyújtják majd a PlayStation rendszereken.”

A Sony Cyberpunk 2077-es listáján hasonló figyelmeztetés szerepel, és egy lépéssel tovább megy, hogy megpróbálja lebeszélni a PS4-tulajdonosokat a játék megvásárlásáról. „A PS4 rendszereken való vásárlás nem ajánlott” – áll a Sony listájában. „A legjobb Cyberpunk-élményt PlayStation rendszereken csak PS4 Pro és PS5 rendszereken kaphatod”.

A Cyberpunk 2077 eredetileg decemberben debütált súlyos technikai problémákkal az utolsó generációs Xbox One és PlayStation 4 konzolokon. Minden platformon rengeteg hiba volt, de a legsúlyosabb problémák az Xbox One és a PS4 alapokon jelentkeztek. A Microsoft figyelmeztető feliratot tett a saját Xbox áruházába, míg a Sony alig egy hét után teljesen kivette a Cyberpunk 2077-et az áruházából. PS4-re még mindig meg lehetett vásárolni a fizikai lemezes változatot, de a digitális verzió hiánya lelassíthatta az eladásokat Xboxon, PC-n és PlayStationön egyaránt.

A CD Projekt Red a Cyberpunk 2077 számos korai problémáját fokozatosan javította, de nyilvánvaló, hogy az Xbox One és PS4 verziókon még mindig van mit dolgozni. A Cyberpunk 2077-hez 2021 második felében ingyenes next-gen frissítés lesz elérhető, és az év során további javításokat terveznek.

Ami az árat illeti, a játék a változatlan, 16.990 Ft.-os áron került vissza, ami abból a szempontból érdekes, hogy egy több mint féléves játékról van szó. Használtan a Cyberpunk 2077 lemezes verzióját manapság már akár 6-8000 Ft.-okért is meg lehet kapni, hiszen egy előző generációs, megcsappant renoméjű, féléves játék, használt verziójáról van szó.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu