Paul Walker lánya, Meadow tiszteleg néhai apja előtt a Halálos iramban 9 film premierjén

MOZI HÍREK – A 22 éves modell „folyamatosan” ott volt a legújabb folytatás forgatásán, hogy segítsen a stábnak abban, hogy „az apja öröksége beépülhessen”.

 

A „Halálos iramban” esetében mindig is a család állt mindenek felett. Közel nyolc évvel Paul Walker halála után, aki a blockbuster akciósorozat egyik eredeti sztárja volt, lánya, Meadow Walker részt vett a legújabb folytatás péntek esti premierjén.

A 22 éves lány a film szereplőivel és stábjával együtt tisztelgett édesapja előtt a legújabb folytatás, az „F9” bemutatóján Los Angelesben. A modell, aki rendszeresen tiszteleg néhai édesapja előtt a közösségi médiában, egy fekete Saint Laurent kivágott ruhában lépett a vörös szőnyegre.

 

„Gyerünk”

 

Az esemény előtt Walker megosztott egy fotót magáról, amelyen felöltözve, egy falnak támaszkodva látható, a posztot pedig egyszerűen csak azzal a felirattal látta el, hogy „gyerünk”.

Mióta Walker 2013-ban, 40 évesen tragikus autóbalesetben elhunyt, a „Fast and Furious” szereplői és a stáb a lányát sajátjaként karolta fel, és küldetésükké tették, hogy életben tartsák a néhai színész emlékét.

Jordana Brewster, aki Walker szerelmét játszotta több „Halálos iramban” filmben is, megosztott egy fotót, amelyen Meadow-t köszönti a premier színháztermében.

„A család mindörökké ” – írta a poszt alá, Meadow pedig később így kommentálta a képet: „Szeretlek”, egy maréknyi szív emojival.

Vin Diesel, akit mély kötelék fűzött Walkerhez, és aki Meadow keresztapja, szintén az esemény napján tisztelgett a néhai színész előtt.

„Úton a premierre … lélekben ott leszel” – írta a képaláírást egy magáról és Walkerről készült fotóhoz a Fast Five 2011-es premierjéről, a poszt fölé pedig a „mindig” üzenetet írta.

Diesel az évek során már beszélt Meadow iránti szerelméről, és a hónap elején azt mondta az Extrának, hogy a lányával, Pauline-nal együtt látni őt, akit Walkerről nevezett el, „az egyik legszebb dolog”.

 

„A család”

 

„Jól gondoskodik rólam. … Ő az első ember, aki apák napján boldog apák napját kíván nekem” – mondta. „Vannak pillanatok, amikor látom, hogy Pauline-nal játszik, és ez olyan mélyen megérint, mert csak elképzelni tudom, mit lát a bátyám, amikor ezt látja. … Nagyon védelmezőnek érzem magam. Ez túlmutat a filmen.”

„A Halálos iramban saga lényege, hogy a testvériséget a kötelék és nem feltétlenül a vér hozhatja létre” – tette hozzá Diesel.

Meadow, valamint Walker két testvére, Cody és Caleb „folyamatosan” időt töltöttek a legújabb film forgatásán Ludacris nemrég adott interjúja szerint, aki kifejtette, hogy a stáb mindig azon gondolkodik, hogyan „lehet az ő örökségét beépíteni”.

Ami azt illeti, hogy Meadow egy nap csatlakozik-e a Halálos iramban franchise-hoz a vásznon, erről ugyanis Diesel úgy beszélt, hogy „semmit sem zárna ki”, ha a jövőről van szó.

Forrás: Huffpost

 

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu