Harrison Ford megsérült az Indiana Jones 5. forgatása közben!

MOZI HÍREK – A veterán színész, Harrison Ford megsérült az Indiana Jones forgatása alatt a vállán megsérült, ezért ő most „kényszerpihenőn” van.

 

Csak pár hete kezdték el forgatni az Indiana Jones 5-öt az Egyesült Királyságban, és már sok fotó is kiszivárgott a helyszínről. Az legendás szereptől ezzel a filmmel mond búcsút Harrison Ford és már több képen is láthattuk Indy jól ismert hacukájában. Most azonban kénytelen lesz egy ideig pihenni, mert a Variety írása szerint, Harrison Ford megsérült az egyik jelenet próbája közben.

A színész most a vállát fájlalja, így emiatt most egy ideig nem tud forgatni. A sérülésről megkérdezték a Disney-t is, az egyik szóvivője közleményben így írt  a vállsérülésről: „Egy harcjelenet próbája során Harrison Ford vállsérülést szenvedett. A produkció folytatódni fog,[…] a forgatás menetrendjét a következő hetekben újratervezzük.”

A koronavírus pandémia miatt oly sokat váratott film forgatása persze nem állhat le. Ameddig Ford lábadozik, addig James Mangold rendező és a stáb Harrison Ford nélküli jeleneteket fogja felvenni. A filmet elvileg 2022. július 28-én mutatják be, csak reménykedhetünk, hogy a színész sérülése nem túlzottan komoly, és ezért nem kell ismét halasztani a premiert.

Harrison Ford mellett egyébként más sztárok is szerepelnek az ötödik Indiana Jonesban, amelynek egyelőre még alcíme sincs: Thomas Kretschmann, Mads Mikkelsen, Boyd Holbrook és Phoebe Waller-Bridge, valamint Toby Jones is.

Forrás: Variety

 

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu