Hasan Kahraman a kamera elé állt: bonyolódik az „Abandoned” ügye [VIDEO]

A Blue Box Game Studios játéka napokon belül megkapja a PlayStation 5-ös appját, de addig is nyugtatni kell a kedélyeket.

 

A múlt héten eléggé alaposan összefoglaltuk a furcsaságokat, amik a BLUE BOX Game Studios (most az egyszer leírtuk úgy stilizálva, ahogy magukat hívják…) körül érzékelhetőek. Több jel is arra mutat, hogy valami kapcsolat lehetséges Kojima Hideóval, vagy a Silent Hillel. De most nem erről fogunk beszélni, hanem arról, ahogy Hasan Kahraman megtörte a csendet, hiszen ő eddig nem nagyon akart a kamera elé állni. Most viszont megtette, és előljáróban annyit mondanánk, hogy szegény eléggé megviseltnek látszik.

Ebben Kahraman bemutatkozik, és azt mondja, hogy gyorsan egy vieót akart csinálni, hogy megmutassa magát, és hogy tényleg egy valós személyről van szó. Hozzátette, hogy „nem nagyon” (ami holland szófordulattal az ellenkezőjét jelenti: igazán nem) kapcsolódik Hideo Kojimához. Ő nem egy színész, és nem dolgozik a Silent Hillen.

Csak meg akarta nekünk mutatni az arcát, hogy tényleg egy valódi, létező személyről beszélhetünk. Ezután hozzátette, hogy hamarosan egy teljes kérdezz-feleleket tervez csinálni, hogy többet beszéljen az „Abandoned”-ról (kódnév, szóval az idézőjel használata nem véletlen) és a Blue Box Game Studiosról egyaránt.

De mi még gyanakodnánk egy kicsit. 2013-ban ugyanis ez történt:

Itt ugye Joakim Mogrent interjúvolta meg Geoff Keighley. Ekkor még simán The Phantom Pain néven futott a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain (igaz, az MGSV név ott volt a logóban eldugva), és itt egy kitalált stúdió kitalált személye állt a kamera elé. A Moby Dick Studio példáját később a 7780s Studio követte a P.T.-vel (és a 7780 egy irányítószám volt egy olyan japán régióban, amit a játékosok Silent Hillként becéztek, és az S tette Silent Hillsszé…).

Szóval ezek után tényleg fel kell tennünk a kérdést: miért éppen egy elméletileg indie játék (ami később PC-n is megjelenhet) kap ekkora hírverést, hogy a PlayStation 5-ön még külön, erre szánt applikációt is kap 25-én? Ezt bogozza nekünk ki valaki…

Forrás: PSL

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu