Jön a Disney Terror tornya filmje Scarlett Johansson főszereplésével

MOZI HÍREK – A Fekete Özvegy sztárja, Scarlett Johansson lesz a producere és főszereplője a Terror tornya filmnek, amely a Disney azonos nevű attrakcióját adaptálja.

 

Egy újabb Disney-attrakció kap filmes feldolgozást. A Terror tornya film készül, ráadásul Scarlett Johansson (Bosszúállók, Lost in Translation) lesz a főszereplője és producere a népszerű vidámparki attrakció új adaptációjának. Ezzel a projekt azonnal A-listás területre kerül, és segíthet a stúdió színfalai mögött mozgásba lendülni, hiszen már évek óta fejlesztés alatt áll. De Johansson sztárereje lehet az a löket, amire szüksége volt.

Több jelentés szerint Scarlett Johansson a These Pictures nevű cégén keresztül a Tower of Terror producere lesz, és a filmet úgy fejlesztik, hogy a főszerepet is ő játssza majd. A Toy Story 4 rendezője, Josh Cooley írja a forgatókönyvet. A cselekmény részleteit egyelőre titokban tartják. A Disney Parkok népszerű attrakciójának témája azonban az Homályzóna volt. Hogy ez az elem megmarad-e vagy sem, azt még nem tudni. Ez azonban valószínűtlen, mivel a jogok helyzete kétségtelenül bonyolulttá válna. Jonathan Lia is a fedélzeten van, aki Johansson mellett a produceri feladatokat is ellátja.

 

A rendezővel is „magasra céloznak”

 

A rendező személyéről egyelőre nincs hír. Azt azonban mondják, hogy a Disney „magasra fog célozni”. Scarlett Johanssonnal a fedélzeten könnyű megérteni, hogy miért. Johansson nem csak a Marvel Moziverzumban Fekete Özvegyként játszott szerepe emelte őt globális szupersztárrá, hanem egy elismert színésznő is, akinek a sztárhatalma csak emelkedik. Az elmúlt években két Oscar-jelölést is kapott a Házassági történet és a Jojo Nyúl című filmekben nyújtott alakításáért. Ráadásul a régóta várt Fekete Özvegy szólófilmje a jövő hónapban kerül a mozikba. Jelenleg ő a legjelentősebb, ami történhet. Ez segíthet egy A-listás rendező figyelmét felkelteni.

Eredetileg 2015-ben jelentették, hogy a Nagy hal forgatókönyvírója, John August felvetette a Disney-nek a Terror tornya filmet. A producer Jim Whitakerrel a fedélzeten hozta be a forgatókönyvet. A hírek megjelenése óta gyakorlatilag nem érkeztek frissítések. Nem ez lesz az első alkalom, hogy a látványosságból film készül. Steve Gutenberg és Kirsten Dunst egy 1997-es, a látványosságból készült tévéfilmben játszottak. De ez lesz az első alkalom, hogy egy nagyvászonra szánt alkotás ihletője lesz.

A Disney eredetileg A Karib-tenger kalózai: A fekete gyöngy átka című filmmel aratott sikert attrakcióinak filmre adaptálásával. Ez a több milliárd dolláros franchise arra ösztönözte a stúdiót, hogy hasonló adaptációkkal próbálkozzon. Dwayne Johnson és Emily Blunt játsszák a főszerepet a Jungle Cruise című filmben, amely a jövő hónapban kerül a mozikba. Egy új Haunted Mansion-film is készül Justin Simien rendezővel. Ami Scarlett Johanssont illeti, ő a Sing 2-ben játszik, amely még idén a mozikba kerül. Emellett a Little Shop of Horrors remake-hez, valamint a Frankenstein menyasszonya új változatához is csatlakozott. Amint újabb részletek kerülnek nyilvánosságra, folyamatosan tájékoztatjuk önöket.

Forrás: Collider

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu