„Abandoned”: beszáll a buliba a Nuare is [VIDEO]

A Blue Box Game Studios mellett egy másik csapat is dolgozik a biztosan nem végleges nevű „Abandonedon” (nem véletlenül alkalmazzuk az idézőjelet!).

 

A nemrég magát megmutató Hasan Kahraman vezette csapat mellett a Nuare is úgy véli, hogy csak nagybetűzni menő, de mi csak azért sem fogjuk az általuk alkalmazott stilizálást használni a nevükben. De mi is a Nuare? Ez egy külsős munkát végző stúdió (tehát outsourcingra fel lehet bérelni őket!), ami több játékban is besegíthet.

Több AAA stúdióval közösen dolgoztak már, és ide vehetjük gond nélkül a Sony Interactive Entertainmenttől például a Sucker Punchot (ami a pletykák szerint a Ghost of Tsushimához egy önálló kiegészítőt csinál éppen…), a Naughty Dogot (ami pedig egy multiplayer alkotáson dolgozik, nagy eséllyel a The Last of Us Part II Factions módja lesz itt is standalone, azaz önálló…?), és… a Kojima Productionst. (Hmmm…)

Leo Enin, a Nuare alapítója az imént beágyazott videóban azt mondja, hogy Kahraman kérte őt egy rövid, bemutató kisfilm rögzítésére, hogy elmagyarázza benne, milyen szerepe is van a csapatnak az „Abandoned” fejlesztésében. Enin szerint mindenki létező, megnevesíthető személy, aki „a lehető legjobb élmény” megvalósításán dolgozik.

A Nuare a kanadai Ontarióban található, és több mint 70 szakember dolgozik itt. A stúdió főleg a művészeti assetek létrehozásában jártas, és a weboldalukon megtekinthetjük, hogy eddig min is dolgoztak, így az ő történelmüknek utána is olvashatunk.

Az Abandoned (vagy akármi is lesz a Blue Box Game Studios játékának a neve…) elvileg a mai nap folyamán megkapja a PlayStation 5-ös appját, amin keresztül valós időben láthatjuk majd a játék trailerjét. És ez az, amit nem nagyon tudunk értelmezni: a Sony megtehette volna, hogy más, nagy exkluzív címek esetében (Ratchet & Clank: Rift Apart…?) beveti ezt a módszert, hiszen azért az mégis egy BELSŐS FEJLESZTÉS. De mégis egy third-party, külsős, ráadásul indie játék lesz az úttörő?

Forrás: PSL

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu