Battlefield 2042: régebbi pályákkal fog bővíteni a hub?

A Battlefield Hub lehet a megoldás a régebbi pályák ismételt alkalmazására.

Az Electronic Arts és a DICE már bejelentette a Battlefield 2042-t (és már be is számoltunk róla), ami idén ősszel az idei Call of Duty ellen kíván ringbe lépni (ezt viszont az Activision Blizzard mutatta még be…). A közeli jövőben játszódó Battlefield cross-gen játék lesz, de vannak még hiányosságok. A játék weboldala egy [CENZÚRÁZOTT] játékmódot is feltüntet. Ennek jellemzése arról beszél, hogy a fő rajongóknak akarnak ezzel kedvezni, mert új módon is játszhatják ezen keresztül a Battlefieldet. Váratlan csatákat fedezhetnek fel, és a Battlefield széles univerzumába is beléphetnek ezzel az élménnyel.

A korábban a játékról már szivárogtató Tom Hendersonnak van gyanúja arról, hogy ez alatt pontosan mire is utalhat az Electronic Arts és a DICE. Egy videóban () meg is nevezte, hogy ez a mód Battlefield Hub, esetleg BattleHub néven fog futni. Ebben a korábbi Battlefield részekből remasterelt pályákat találhatunk, de az újabb Frostbite engine-en (ugyanis a Battlefield 2042 ezt használja). A mozgás, az eszközök viszont nem lesznek a régiek, csak a pálya marad klasszikus. Így mondjuk a járművek is eltérőek lesznek az eredeti megjelenéssel összevetve.

A specialisták (a karakterek) is átjönnek a Battlefield Hubba, és nem lesz hagyományos karakterosztály-rendszer mint a régebbi Battlefieldekben. A legtöbb pálya 64 játékost fog elbírni (így a PlayStation 4-en és az Xbox One-on is elérhető lesz), de a Battlefield Hub 128 főt is elbír majd PlayStation 5-ön, Xbox Seriesen és PC-n. Pályafüggő lesz, így ami nagyobb létszámra képes, az kimaradhat a 2013-as hardveren.

Henderson szerint a Battlefield Hub egy sandbox élmény lesz, amit szórakoztató játékmódnak szánnak. Azért hívják így, mert nem kizárólag kompetitív, versengésre szánt élményt, vagy kiegyensúlyozott, balanszolt játékmenetet akar itt a DICE. Erről a hubról a stúdió en bloc leveszi a kezét, hogy a játékosok szórakozzanak (pl. Battlefield 1-es tankot egy Battlefield 3-assal is összeereszthetnek). Hozzátette, hogy a Hazard Zone mód szerinte a Battlefield 2042 free-to-play komponense lesz.

Ez még nem hivatalos. A Battlefield 2042 a július 22-én érkező EA Play Live egyik főszereplője lesz, megjelenése pedig október 22-én esedékes PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Steam, Origin), PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Forrás: WCCFTech

 

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu