Space Jam: A New Legacy – The Game: Bolondos dallamok, kosárlabda, beat’em up [VIDEO]

Filmhez dukál a játék, és ingyenes is lesz. Aki pedig Xbox Game Pass Ultimate-előfizető, két héttel korábban is nekiülhet az ütlegelésnek!

Szóval a film magyarul Space Jam: Új kezdet néven fog elvileg július 15-étől a mozikban futni. A film az 1996-os (magyar premier tekintetében pedig 1997-es) Space Jam – Zűr az űrben folytatása lesz (de most 2D helyett 3D animációval…). Ha röviden kellene jellemeznünk ezt, akkor tényleg annyiból állna az egész, hogy Bolondos dallamok (Tapsi Hapsi, Dodó kacsa… kell még részleteznünk?) x amerikai kosárlabda (NBA). Élő szereplős film animált karakterekkel.

Na, de ebből egy játék is kikerekedik. Ez az Xbox és a Warner Bros. Pictures közötti együttműködés eredményeként született, és a Microsoft Store-on már olvashatunk is a Digital Eclipse által fejlesztett játékról. Kosárlabdás beat’em upról lesz szó. Még decemberben a Microsoft az Xbox és a Space Jam rajongóit arra kérte, hogy küldjék be az ötleteiket egy játékra, ami először az Xbox Game Pass Ultimate-előfizetők számára lenne elérhető.

Kaptak is rendesen, de az Xbox és a Digital Eclipse kiválogatta a legjobb játékkonepciók és ötletek közül a két legjobbat, amiből megvalósult a játék, amiről éppen itt szó esik. Az AI-G Rhythm néven futó, elszabadult mesterséges intelligencia rabul ejtette LeBron Jamest, a modern észak-amerikai kosárlabda egyik ikonikus játékosát, és nem máshol dugta el mint a Warner Bros. szerverében. (Erre fel kell tennünk az obligát kérdést: ÉS EZT ÍGY HOGY?)

A mesterséges intelligencia elzárja magát, miközben a Bolondos dallamok csapata épp készül a LeBron vezette Tune Squad elleni mérközésre. Ha a LeBron-Tapsi-Lola hármasnak meg kell találnia a régi kódot (Legacy Code), ami három részre bomblott, hogy Al-G titkos rejtekhelyét meg lehessen nyitni. Csak addig lesz egy pár robot, amit le kell gyakni, nem beszélve pár csapat kosárlabdásról. Mindezt egy 2D-s játékban tálalják, és lesznek gyűjthető kártyák is, amikkel a csapatból segítséget kaphatunk.

A Space Jam: A New Legacy – The Game július elsején indul Xbox Game Pass Ultimate-en, majd július 15-én free-to-play címként mindenki más számára elérhető lesz.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu