Brutálisan megalázták Dwayne Johnsont! Ezt nem teszi ki az ablakba!

MOZI HÍREK – Dave Bautista alaposan leoltotta a két másik WWE legendát: Dwayne Johnsont és John Cenát, ugyanis világossá tette, hogy nem akarja megosztani a képernyőt velük!

 

Dave Bautista nem kapkodja el, hogy a World Wrestling Entertainment egyik régi kollégájával szerepeljen együtt egy filmben. Bár Dave Bautista messze nem az első profi pankrátor, aki második karrierjét Hollywoodban próbálja meg, ő a legsikeresebbek között van, aki megpróbálkozik vele – írja a Promotions.hu. A Galaxis őrzői-filmekben Drax, a Pusztító szerepével került terítékre, és azóta minden egyes szerepben, amit kapott, nagyszerűen teljesít.

Természetesen mindenki ismeri Dwayne „The Rock” Johnsont, mint egy másik WWE-szupersztárt, aki még nagyobb hírnévre tett szert azzal, hogy átment Hollywoodba. Miután az elmúlt két évtizedben uralta a WWE televíziózását, Cenának mostanában a filmszerepeivel is szerencséje van. Lehet, hogy csak idő kérdése, hogy mindhárman együtt szerepeljenek egy filmben? Néhány pankrációrajongó talán szívesen látná, de Bautista nem olyan biztos benne.

John Cena a maga részéről azt mondta, hogy ő is benne lenne egy filmben Johnsonnal, és „szórakoztatónak” nevezte a lehetőséget. A Twitteren egy rajongó úgy reagált az idézetre, hogy Dave Bautistát is „dobják be” a képbe. Ezt az ötletet Bautista rögtön elutasította, és visszavágott a válaszával:

„Nem, én jól megvagyok enélkül!”

Nem ez az első eset, hogy Bautista gúnyolódik az ötleten, hogy egy WWE-legenda társával készítsen filmet. Februárban egy pankrátor rajongó azt tweetelte, hogy „szívesen látna” egy közös filmet Bautistával és Cenával a főszerepben. Bautista egy nagyon egyszerű válasszal válaszolt vissza:

„Te és ti ketten!”

Mint kiderült, Bautista és Cena valóban nagyon közel kerültek ahhoz, hogy együtt szerepeljenek egy filmben. James Gunn eredetileg azt tervezte, hogy Bautista szerepeljen az Öngyilkos osztagban, sőt, még egy szerepet is szánt neki, de Bautistának vissza kellett utasítania, hogy Zack Snyder A holtak serege című filmjében szerepelhessen. Cena később megkapta Peacemaker szerepét, így ha Bautista maradt volna a projektnél, mindkettőjüket együtt láthattuk volna a filmben.

Miután augusztus 6-án debütált a szerepben az Öngyilkos osztagban, Cena később visszatér Peacemaker szerepében egy spinoff sorozatban, amelyet Gunn fejlesztett az HBO Max számára. Valószínűleg a spoilerek elkerülése miatt nem árulták el, hogy Cena mellett feltűnnek-e majd a sorozatban az Öngyilkos osztag szereplői, bár valószínűbbnek tűnik, hogy lesz valamilyen kapcsolat. A sorozat 2022 elején debütál az HBO Maxon.

Eközben Bautista nemrégiben Drax, a Pusztító szerepében saját szuperhős szerepét is újra eljátszotta a Thor: Szerelem és mennydörgés című filmben. A Guardians of the Galaxy Vol. 3-ban is visszatér, Gunn írja és rendezi a Marvel-folytatást. Drax és a többi Guardians karakter is szerepel majd egy ünnepi különkiadásban, amelyet Gunn készített az HBO Max számára. Úgy tűnik, hogy mindkét színész remekül boldogul a saját színészi karrierjében anélkül, hogy szükség lenne az útjaik keresztezésére.

Forrás: Promotions.hu

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu