Min dolgozik 2018 óta a Guerrilla Games?

Oké, készül náluk a Horizon Forbidden West is, de emellett egy másik projekt is alakul a Killzone-t is létrehozó holland stúdióban.

 

A LinkedIn sok alkalommal fedhet fel idő előtt olyan dolgokat, amikről a fejlesztők és kiadók hivatalosan még hallgatnak, és ha utólag törlik azt, ami addig fel volt tüntetve, az egyrészt túl késő, másrészt pedig megerősíti, hogy valamit tényleg csinálnak. Simon Larouche profilja például olyasmi, amire érdemes lehet ránézni.

A több mint két évtizede a játékiparban dolgozó veterán (Monsters Inc. – Behavior; Far Cry Instincts, a törölt Rainbow Six: Patriots, továbbá Watch_Dogs 2 és Splinter Cell: Blacklist – Ubisoft; Killzone 2 – Guerrilla Games) 2018 elején tért vissza a Guerrillához, hogy egy, még be nem jelentett játékának rendezője legyen. Ez pedig alátámasztja azon pletykákat, amik azt mondták, hogy párhuzamos fejlesztés történik a stúdióban.

Mivel a még névtelen projekt már három éve fejlesztés alatt áll, nem kizárt, hogy ezt mihamarabb be fogja a Sony mutatni, miközben a Horizon Forbidden West remélhetőleg 2021 végén betoppan PlayStation 5-re és PlayStation 4-re. Sajnos nem tudjuk, hogy mi lehet ez: talán egy új IP lesz, mert a Killzone feltámasztására nem sok esélyt látunk.

De az érdekesség az, hogy Larouche az Eidos Montrealnál is eltöltött egy kisebb időszakot, mielőtt visszatért volna a Guerrillához. A profilja szerint az E3-on bemutatott (és általunk is említett) Marvel’s Guardians of the Galaxy-n is dolgozott… online játékmenetért felelős rendezőként. Holott a GotG-ben hivatalosan nincs többjátékos mód (sőt, DLC-k és mikrotranzakciók sem lesznek). Esélyes, hogy a Marvel’s Avengers sikerhiánya miatt a Square Enix a hagyományosabb útra terelte a játékot…

De azért fel kell tennünk a kérdést: ha 2018 óta készül valami a Guerrilla Gamesnél, akkor olyan sok idő már nem kell ennek elkészüléséhez. 2022-ben nagy eséllyel már látni fogjuk ezt a névtelen játékot, de még várnunk kell, hogy a Sony felfedje ezt.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu