Grand Theft Auto VI: egy legendás város visszatér? És vajon mikor jön a játék?!

Egy igazán megbízható szivárogtató elárulta, hogy szerinte melyik városban játszódhat majd a Grand Theft Auto VI!

 

Töménytelen pletykáról olvashattunk, hallhattunk már a legváltozatosabb pletykákat az elmúlt évek alatt a Grand Theft Auto VI-ról – persze, volt köztük hihető és kevésbé hihető is, de szinte egyik sem vált bizonyossá. Most olyan információk láttak napvilágot a bünözőszimulátor következő részével kapcsolatban, melyek ismét a hihető kategóriába tartoznak. A legújabb infók forrása az a Tom Henderson, aki nemrég a Battlefield 2042 pontos címét árulta el annak hivatalos bejelentése előtt.

Henderson videójában több izgalmas dolog is beszélt a Grand Theft Auto VI-ról szóló videójában, például arról, hogy a helyszín nem más lesz, mint ismét Vice City, amelyet már két részben is használtak. Ami azonban különbség, hogy ezúttel nem a város nyolcvanas évekbeli verziójában kavarhatunk, hanem egy jelenkoriban. Ez amiatt is van, mert a a multiplayeres GTA Online-ba így a Rockstar, egy mordern környezettel sokkal változatosabb járműveket és környezeti elemeket pakolhat, mintha még mindig az előző évtizedben lennénk. Henderson szerint a pálya nem lesz olyan óriási, mint ahogy azt már régóta állítják hasonló szivárogtatók, azonban folyamatosan változni, bővülni fog, hála az újabb és újabb DLC-csomagoknak – hasonlóan egy kicsit a a Fortnite-hoz.

Másik érdekesség, amit Henderson még megemlített, hogy a forrása szerint a GTA6-ban ismétt több főszereplő lesz és ezúttel lesz egy nő is köztük, aki techtudásával segíti majd a csapatot, például úgy, hogy informatikai rendszereket tör fel.

A videós beszélt még a megjelenési dátumról is, amely meglehetősen lelombozó: a forrása szerint a GTA 6-ra bizony csak 2024-ben vagy 2025-ben számíhatunk. (Henderson szerint csak akkor fogják bejelenteni a megjelenési dátumot, ha már 100%-ig biztosak benne.) No nem amiatt, mert eddig a babérjain ült volna a Rockstar, hanem, mert bár eddig haladtak, de a Rockstar nem akarja agyonhajszolni az ott dolgozó munkatársakat. Volt az utóbbi években máshol is és náluk is rengeteg botrány ezzel kapcsolatban, szóval a cég biztosra akar menni. Akik abban reménykedtek, hogy a játék lesz az előző generációra, azoknak nyilván csalódniuk kell: most már biztos, hogy csak PlayStation 5-re és Xbox Series X/S konzolokra, illetve PC-re jelenik meg a GTA 6.

Ami pedig az információk hitelességét illeti, azt maga Henderson is elismeri, hogy ő maga elsősorban a Battlefield- és Call of Duty-részekkel kapcsolatos pletykák révén ismert, szóval a GTA6-os értesülései egyáltalán nem annyira „betonbiztosak”, mint a másik két franchise esetében. Magyarán: nem szabad ezekre az információkra mérget venni.

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu