Menu

Cross-gen lesz az önálló kiegészítőre készülő Ghost of Tsushima?

Egy korhatár-besorolás mellett egy másik téma révén is felbukkant a Ghost of Tsushima, ami a PlayStation 4 egyik utolsó nagy exkluzívja lett.

 

A Sony pár napja regisztrálta a Ghost of Ikishima weboldalának domainjét, ami jelenleg átirányít minket a PlayStation hivatalos weboldalára. Ez pedig komolyan arra utal, hogy a Sony Interactive Entertainment (innentől csak SIE) és a Sucker Punch ugyanúgy kezeli majd a Ghost of Tsushimát, ahogy anno a SIE és a Naughty Dog bánt az Uncharted 4: A Thief’s Enddel, azaz különálló kiegészítő érkezhet. (Az Uncharted esetében ez értelemszerűen az Uncharted: The Lost Legacy volt.)

A pletykák arról szólnak, hogy a Sony július nyolcadikára készül egy PlayStation Experience (PSX) stílusú rendezvénnyel. Állítólag itt láthatjuk először játékmenettel a God of War: Ragnarokot (vagy akármi is lesz a hivatalosan is cross-gennek nevezett játék neve). Ezt persze még nem jelentették be, úgyhogy ebben a tekintetben várnunk kell.

De van egy olyan gyanúnk, hogy a SIE egybe csomagolhatja a Ghost of Tsushimát a Ghost of Ikishimával. Az esély azért adott erre, mert az amerikai korhatár-besoroló bizottság értékelte a Ghost of Tsushima: Director’s Cutot PlayStation 4-re és… PlayStation 5-re?! Ezzel pedig a Sony már le sem tagadhatja, hogy a közel egy éve megjelent játék már két konzolgenerációra is készül, és remélhetőleg a Ghost of Ikishima (ha a rendezői változat része lesz…) nem kizárólag PlayStation 5-re lesz elérhető, ahogy a Final Fantasy VII Remake Intergrade is a maga Yuffie DLC-jével…

Érdekes, hogy mostanában a SIE ráállt erre a Director’s Cut újrakiadósdira, hiszen a Kojima Productions jelenleg PlayStation 5-re készíti a Death Stranding: Director’s Cutot. Rz lehet a Sony stratégiájának egyik eleme. Mindegy is, most már nincs mit tenni, csak várni, mert általában az ESRB nem értékel nem létező, kitalált játékokat.

Valamit látniuk kell a megfelelő besorolás céljából.

Forrás: Gamingroute, Gematsu

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu