El tudsz képzelni egy Fekete Özvegy folytatást Scarlett Johansson nélkül?!

MOZI HÍREK – Bár még várni kell pár napot arra, hogy a Scarlett Johansson főszereplésével forgatott, az eredeti tervek szerint tavalyi nyárra tervezett Fekete Özvegyet láthassuk a hazai mozikban, de sokan már most arra is kíváncsiak, hogy várható-e egy esetleges folytatás a filmhez.

 

Azt persze már tudjuk, hogy Scarlett Johanssonnak egyrészt lejárt a szerződése , másrészt az általa eljátszott karakter meg is halt a Bosszúállók: Végjáték című filmben, a Fekete Özvegy pedig valójában nem folytatás, hanem egy előzményfilm lesz.

A kérdés már csak az, hogy egy olyan előzményfilmről van-e szó, ami egyszeri és megismételhetetlen? Az a híres budapesti küldetés Sólyomszemmel még mindig nem került feldolgozásra, szóval, ha Johansson is benne lenne a filmben, egy új folytatással még hátrébb tekerhetnék az idő kerekét. Előre viszont nem, mert a Fekete Özvegy végén látott események állítólag azonnal a Végtelen háborúhoz kapcsolódnak.

Erre most kicsi, gyakorlatilag nulla az esély egyelőre, de szó sincs arról, hogy Fekete Özvegy karakteréhez kapcsolódó újabb filmet nélkülöznünk kellene. Mivel a „Fekete Özvegy” fedőnév sem Natasha sajátja, ugyanis minden hozzá hasonló módon kiképzett kémnőt így hívnak, így akárcsak Amerika Kapitány esetében, itt is helyettesíthetnék őt egy másik karakterre, melyre egyébként meg is van az ideális választás fogadott testvérkéje, a Florence Pugh által játszott Yelena képében.

A filmet rendező Cate Shortland nemrég arról beszélt, hogy nagyon örülne, ha visszatérhetne egy második filmre: „A csodás harckoreográfiák és az egész látvány, továbbá az is, hogy valami nagyon szórakoztatót alkot az ember, rendkívül addiktív. Szóval igen, nagyon szívesen megcsinálnám újra.”

A film fogadtatása alapvetően pozitív az első kritikák alapján, bár az igazi próba, a nagyközönség véleménye még hátravan. Mi a filmet hétfőn nézzük meg, kritika utána várható. A magyar mozikban július 8-tól lesz látható a film.

Forrás: Slashfilm

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu