Nem csak a Beyond Good & Evil 2-n dolgozik a Ubisoft Montpellier

A Ubisoft egyik stúdiója már a jövőben is gondolkodik, igaz, még a régóta bejelentett, és azóta finoman szólva nem nagyon mutatott Beyond Good & Evil-folytatás is készül náluk…

 

A LinkedInen egy álláshirdetést tett közzé a Ubisoft Montpellier. Ebben a stúdió megerősítette, hogy az idei E3-at teljesen érthetetlen módon kihagyó Beyond Good & Evil 2 csak egyike az ő projektjeiknek, ugyanis van egy „be nem jelentett játékuk” is.

A két játék esetében egy közösségi főnököt keresnek, és a poszt szerint a sikeres jelentkező a közösségi stratégiáért lenne a felelős mind a játék esetében. Ehhez viszont ki kellene költözni a franciaországi Montpellierbe, és ebből értelemszerűen elvárás az is, hogy a francia és az angol nyelvtudás is szükséges. A PR-t és az eseményeket is ez a személy kezelné, ami viszont azt jelenti, hogy legalább a Beyond Good & Evil 2 közelít ahhoz a ponthoz, ahol a francia kiadó elkezdi a marketinget.

Ez pedig szembe megy azzal, amit májusban mondott a Ubisoft: akkor még azt mondta ugyanis a Yves Guillemot vezette cég, hogy „egyhamar” nem tervezik kiadni a Beyond Good & Evil 2-t! És arról fogalmunk sem lehet, hogy a be nem jelentett játék mi lehet, de talán a Rayman-sorozathoz köthető a projekt, hiszen a Ubisoft Montpellier pont erről ismert. És az utolsó Rayman-játék megjelenése is már jó nyolc éve volt, hiszen 2013-ban jelent meg a Rayman Legends…

A Beyond Good & Evil 2-t a Ubisoft még 2017-ben jelentette be, és fejlesztési pokolba jutott, így a 2019-re tervezett játszható béta sosem jutott el hozzánk. Állítólag konstans internetkapcsolatot fog igényelni, és a hindu vallásúak is aggódnak, hogy mi sül ki belőle a korábban használt koncepciós képek révén. Nos, és Michel Ancel, a játék alkotója 2020-ban távozott (visszavonult).

Mégis mi a csudát csinál akkor a Ubisoft?

Forrás: PSL

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu