RoboCop: Rogue City: Robotzsaru visszatér [VIDEO]

A Rambo: The Video Game és a Terminator: Resistance után új projekttel fog jelentkezni a Teyon; a játékot a Nacon fogja kiadni.

 

A korábban Bigben Interactive néven futó kiadó a Nacon Connecten, egy online közvetítés során több játékáról is beszélt. Ez viszont talán a legnagyobb bejelentésük volt: Robotzsaruból egy új videójáték készül, igaz, még 2022-ben sem fogjuk látni a RoboCop: Rogue City-t (és ebből adódóan a belső nézetes lövöldözős játék mindössze egy CGI trailert kapott; emiatt pedig nehéz ítélkezni felette).

A RoboCop: Rogue City Steam-oldalán azt olvashatjuk, hogy a játékban mi lehetünk a félig ember, félig gép rendőr, aki Old Detroit városában igyekszik majd igazságot szolgáltatni a veszélyes, bűnözőkkel tele levő utcákon. Az Auto-9 pisztolyunkkal, a gépipari erősségünkkel, illetve a több évnyi tapasztalattal kell az eszközkészletünket megfelelően alkalmazni, ugyanis a várost (amit otthonunknak is nevezhetünk) a bűnözők el akarják pusztítani.

Az új történetben (ami tehát belső nézetet fog alkalmazni) is az igazság után kutatunk, és meglesz a hatalmunk, hogy az elsődleges küldetéseket miként teljesítjük az utunk során, de a történet kibontakozása során óvatosnak kell lennünk, ugyanis a korrupció és a mohóság nem ismer majd határokat, jelentsen ez bármit is, hiszen a számítógépes grafikával készített videóból ez nem jön át számunkra.

A Teyon PC-re biztosan készíti a RoboCop: Rogue City-t, de ennél több konkrétumot nem ismerünk, ugyanis a konzolokat már nem nevezték nevén… de mivel a Terminator: Resistance PlayStation 4-re és Xbox One-ra (illetve nemrég egy frissítés után PlayStation 5-re is) készült, nem badarság arra gondolni, hogy a játék a szokásos PlayStation 5, Xbox Series, PC hármast fogja becélozni 2023-ban.

Az utolsó RoboCop-játék 2003-ban jött ki PlayStation 2-re, Xboxra, PC-re, illetve csak Japánban Nintendo GameCube-ra. A Titus hatalmasat bukott vele, platformtól függetlenül. Remélhetőleg a Rogue City alnevű termék már nem lesz olyan botrányos minőségű. Majd meglátjuk.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu