Menu

Battlefield 2042: kiszivárgott a BattleHub pályalistája is

A hivatalosan még el sem keresztelt játékmódról lassan mindent megtudunk, mielőtt az Electronic Arts és a DICE elárulná a részleteket.

 

Az EA Play Live Spotlight egyik prezentációja a belső nézetes lövöldözős játékok jövőjéről szólt (Future of FPS). Ennek előadója Christian Grass volt, aki a Ripple Effect Studios általáns menedzsere volna. (Az eléggé a WipEoutra emlékeztető logóval rendelkező stúdió nem biztos, hogy rémlik: eddig DICE Los Angeles néven futott a csapat, aminek egyik vezetője a Respawn-alapító Vince Zampella.)

Grass azt mondta, hogy a jelenleg még cenzúrázott nevű Battlefield 2042 játékmódról még nem mondhat sokat (nem véletlenül: az EA Play Live során, július 22-én fognak majd beszélni róla), de egy dolgot már megerősíthet. Az élmény egyik komponense az lesz, hogy a rajongói kedvenceknek nevezett pályákat visszahozzák az ősszel érkező játékba, de a teljes élményre még egy kicsit várnunk kell, hogy leleplezzék azt.

Ez pedig erősen hasonlít a Battlefield Hub, vagy BattleHub pletykáira. Itt lép be a képbe a Battlefield franchise-zal kapcsolatban mostanában kifejezetten sokat szivárogtató Tom Henderson, aki a Twitteren listázta, hogy melyik pályákról hallotta a sandbox játékélményként kezelt módban a jelenlétet: Metro, Locker, Wake-sziget (Wake Island), Sanghaj ostroma (Siege of Shanghai), Arica-kikötő (Arica Harbor), illetve a Kaszpi-határ (Caspian Border). Hozzátette, hogy ő sem egészen biztos abban, hogy az Electronic Arts és a DICE milyen néven futtatja majd a játékmódot. Így BattleHub vagy Battlefield Hub is lehet belőle, de a BattleHub rövidebb, és az valahogy hangzásban is jobban passzolna a játékhoz. Majd meglátjuk, hogy milyen nevet aggatnak majd a régi pályákkal próbálkozó módra.

A Battlefield 2042 október 22-én fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (az Origin mellett a Steamen is megtalálhatjuk majd), PlayStation 4-re, illetve Xbox One-ra. A 2013-as konzolokon ne számítsunk majd 128 játékosra: ezeken a játékosszám csak 64 lesz, ami talán valahol érthető is a korosabb hardver miatt.

Forrás: WCCFTech

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu