Battlefield 2042: kiszivárgott a BattleHub pályalistája is

A hivatalosan még el sem keresztelt játékmódról lassan mindent megtudunk, mielőtt az Electronic Arts és a DICE elárulná a részleteket.

 

Az EA Play Live Spotlight egyik prezentációja a belső nézetes lövöldözős játékok jövőjéről szólt (Future of FPS). Ennek előadója Christian Grass volt, aki a Ripple Effect Studios általáns menedzsere volna. (Az eléggé a WipEoutra emlékeztető logóval rendelkező stúdió nem biztos, hogy rémlik: eddig DICE Los Angeles néven futott a csapat, aminek egyik vezetője a Respawn-alapító Vince Zampella.)

Grass azt mondta, hogy a jelenleg még cenzúrázott nevű Battlefield 2042 játékmódról még nem mondhat sokat (nem véletlenül: az EA Play Live során, július 22-én fognak majd beszélni róla), de egy dolgot már megerősíthet. Az élmény egyik komponense az lesz, hogy a rajongói kedvenceknek nevezett pályákat visszahozzák az ősszel érkező játékba, de a teljes élményre még egy kicsit várnunk kell, hogy leleplezzék azt.

Ez pedig erősen hasonlít a Battlefield Hub, vagy BattleHub pletykáira. Itt lép be a képbe a Battlefield franchise-zal kapcsolatban mostanában kifejezetten sokat szivárogtató Tom Henderson, aki a Twitteren listázta, hogy melyik pályákról hallotta a sandbox játékélményként kezelt módban a jelenlétet: Metro, Locker, Wake-sziget (Wake Island), Sanghaj ostroma (Siege of Shanghai), Arica-kikötő (Arica Harbor), illetve a Kaszpi-határ (Caspian Border). Hozzátette, hogy ő sem egészen biztos abban, hogy az Electronic Arts és a DICE milyen néven futtatja majd a játékmódot. Így BattleHub vagy Battlefield Hub is lehet belőle, de a BattleHub rövidebb, és az valahogy hangzásban is jobban passzolna a játékhoz. Majd meglátjuk, hogy milyen nevet aggatnak majd a régi pályákkal próbálkozó módra.

A Battlefield 2042 október 22-én fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (az Origin mellett a Steamen is megtalálhatjuk majd), PlayStation 4-re, illetve Xbox One-ra. A 2013-as konzolokon ne számítsunk majd 128 játékosra: ezeken a játékosszám csak 64 lesz, ami talán valahol érthető is a korosabb hardver miatt.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu