Menu

Majdnem Geralt nélkül jött létre az első The Witcher játék! [VIDEO]

A CD Projekt RED-nek eleinte más tervei voltak, de aztán meggondolták az egészet (bele sem merünk gondolni, hogy Geralt nélkül hogyan festett volna a sorozat története).

 

A WitcherConon Phillipp Weber s Blazej Augustynek, a CD Projekt RED két küldetéstervezője beszélt arról, hogy bizony korábban még úgy tervezték az első The Witchert, hogy annak nem Geralt lett volna a főszereplője! A fejlesztés korai fázisában ugyanis a lengyel stúdió úgy tervezett, hogy a játékosok által létrehozott karakter lett volna a főhős, aminek ott lett volna értelme, hogy a Vaják világa kiterjedt, így bár Andrzej Sapkowski könyveiben tényleg Geralt a hős, máshol viszont lehetett volna helyette valaki más is.

Weber szerint a fejlesztés első néhány évében saját Vajákot (a The Witcher-könyvek ugyanis ezen a névvel kaphatóak a boltokban) teremthettünk volna, és bár új régiókban történt a kalandozás, mindig felbukkant az a kérdés, hogy ha The Witcher a játék címe, akkor ez nem furcsa-e. Ezért idővel a stúdióban mindenki rájött, hogy *A* Vajákként, tehát Ríviai Geraltként kellene harcolni a játékban. Ezt bizonyítandó egy rövid videóban is bemutatták, hogy egy saját karakter milyen is lett volna a végül 2007 végén PC-re megjelent játékban, amit ugye két folytatás követett.

Geralt nélkül nem lett volna mém a The Witcher 3: Wild Huntban látható fürdőkádas jelenet, az biztos. És ha már szóba is hoztuk a 2015-ben megjelent játékot, ebből ugye készül a next-gen verzió. A The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition módosított dobozképpel, illetve a Netflixen futó (és nemsokára második évadával támadó) sorozat által ihletett tartalmakkal fog erősíteni. Geralt is kapott egy arcfelvarrást.

Sajnos még mindig várjuk a további részleteket erről a kiadásról, ami PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, illetve PC-re valamikor az év második felében fog megjelenni (mondjuk már ott tartunk). A PlayStation 4-es, Xbox One-os és PC-s eredeti frissíthető lesz az új kiadásra, mégpedig ingyenesen.

Forrás: PCGamer, Gematsu

The Witcher 3 Next Gen 07 09 21

 

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu