Vaják, okostelefonnal! Exkluzív részletek a The Witcher: Monster Slayer játékmenetéről a WitcherCon 2021-ről! [VIDEO]

A készülő Witcher-játék nehezen kezelhető lehet, főleg azok számára, akik még sosem próbáltak ki kiterjesztett valóságú játékot.

 

A CD Projekt Red saga legközelebbi címe is bemutatkozott a WitcherCon 2021-en. A The Witcher: Monster Slayer játékában a játékosok egy hatalmas világot fedezhetnek fel, és veszélyes lényekkel harcolhatnak majd. Azonban kiterjesztett valóság játékról lévén szó, teljesen más szemszögből mutatja majd be ezt az univerzumot.

Annak ellenére, hogy az emberek már nagyon várják a Netflix-sorozatról szóló híreket, a The Witcher: Monster Slayer saját szekciót kapott, ahol több részletet láthattunk a játékmenetről. Az alábbi adás az első egy óra ötvenkét percben beszél a játékról, de ha van 3 órád, ajánljuk, hogy nézd meg a videót teljes egészében.

Ez a játék hivatalos leírása: „A The Witcher: Monster Slayer évekkel Geralt of Rivia kora előtt játszódik:  egy kiterjesztett valóságot felfedező játék, amely kihívást jelent számodra, hogy elit vadásszá válj. Nézd, ahogy a világ körülötted átváltozik a The Witcher sötét fantáziavilágává, és látogass el ismerős helyekre, amelyeket most veszélyes bestiák lepnek el. ”

The Witcher: Monster Slayer július 21-én érkezik iOS és Android készülékekre, a játékra pedig még mindig lehet előregisztrálni a Google Play-en. Ha viszont inkább The Witcher 3: Wild Hunt rajongó vagy, a cím újrakiadása úton van a next-gen konzolokra.

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu