JETT: The Far Shore: csak szenvedéllyel [VIDEO]

A Superbrothers és a Pine Scented Software játéka erősen olyannak hat, amit nem a pénzkeresés céljából teremtettek.

 

A videóban Craig D. Adams, a Superbrothers kreatív rendezője kimondta, hogy egy olyan játékot akartak létrehozni, amiben ki lehet fejezni azt a lenyűgözött érzést, amikor felnéznek a csillagos égre. A JETT: The Far Shore a felfedezésre épít, de a játék terve nem a harcokra vagy az erőforrások iránti kutatásra lett felpakolva. A karakterek maguk is óvatosan haladnak, hogy a vadvilágot ne nagyon zavarják meg: inkább az adaptálásra, illetve a konfliktusok meg nem teremtésére törekednek. Ez jól is hangzik. (A repülést se felejtsük el… szójáték a címben.)

Randy Smith, a játék tervezője és producere szerint a JETT: The Far Shore-ban a DualSense haptikus visszajelzése és adaptív ravaszai a játék világában történő elmerülést, illetve a jett-ünk pilótafülkéjének hatását egyaránt elő fogja segíteni. A gyaloglás másként érződik az alattunk levő talajtól függetlenül.

A JETT: The Far Shore-ban egy csillagközi utazásra mehetünk. A filmszerű akció-kalandozásban a jövőteremtés lesz a célunk, és a főszereplő Mei lesz, aki felderítő és „remete” is lesz. Őt először küldik ki egy mítikus óceánbolygóra, és a jett kormánya mögött egy hatalmas ismeretlen területet kell felfedeznie. Hullámok, tengerpartok, dzsungelek vannak bőven. A bátorsággal, érdeklődéssel és megbánással játszó történet egy nyílt világban fog előttünk kibontakozni.

A Scntfc által szerzett soundtracket 3D-s audióban is átélhetjük (persze a PlayStation 5-ön ehhez megfelelő headsetre is szükség lesz). Így talán könnyebben fog menni a „hymnwave”, magyarul talán himnuszhullámként nevezhető rejtély felderítése: aki ezt meghallja, útra kel, hogy a világ másik részén (itt bolygókban kell gondolkodni!) keresse meg az életének folytatását. A Ground Control központban találkozhatunk a többi felfedezővel belső nézetes jelenetekben… és ők is küszködni fognak Jao kitűzéseivel, amiket teljesíteniük kellene. A nehéz helyzeteket csak dörzsölt gondolkodással élhetjük túl, és lesz belőlük több is.

A JETT: The Far Shore valamikor idén fog megjelenni PlayStation 5-re, PlayStation 4-re, illetve PC-re (ezen belül is az Epic Games Store-ra).

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu