Menu

Lost Judgment: nem csak nyomozásból áll a világ [VIDEO]

A Ryu Ga Gotoku (Yakuza) Studio szokásához híven ezúttal is lehetőséget biztosít arra, hogy több módon lekössük magunkat a fő sztorin kívül.

 

A lent megtekinthető videóban több érdekességet láthatunk: atlétika, küzdősport, robotok, rendőrkutya-sétáltatás, motorozás, gördeszkázás, boxolás, táncolás… szóval tényleg képes lesz Yagami Takayuki, a főszereplő (aki nyomozóként és utcai harcosként egyaránt szépen megállja a helyét…) arra, hogy néha be is tartsa azt a magyar dalt, amiben Hofi Géza mondta: „kell egy kis áramszünet, időnként mindenkinek”…

A Lost Judgment amúgy három változatban is előrendelhető digitálisan. Az alapkiadás (60 dollár/euró, kb. 21-22 ezer forint) esetében a Quick Start Support Packot kapjuk extraként. A SEGA szerint ez néhány hasznos tárgyat tartalmaz, amivel könnyen elkezdhetjük a nyomozásunkat. Aztán van a Digital Deluxe Edition, de ez már 70 dollár/euró (kb. 25 ezer forint) lesz.

Itt már belép a korai hozzáférés: három nappal korábban, már szeptember 21-étől játszhatunk a játékkal. A Quick Start Support Packon túl még kapunk egy Detective Essentials Packot (több életmódhoz köthető és nyomozáshoz használatos tárgyat ad), de az iskolai mellékaktivitások is kiegészülnek a School Stories Packkal (mindegyik klubban több opciót kaphatunk, így mélyebbnek fog hatni az iskolai szegmens). Végezetül a 90 dolláros (31-32 ezer forint kb.) Digital Ultimate Edition az összes eddig említett tartalmon kívül a sztori DLC-t is majd odaadja, ami Kamurochó és Ijincho történetét bővíti ki (ha az megjelenik).

A Lost Judgment ezúttal világszerte azonos időpontban fog megjelenni, ami a Yakuza spin-off számára nagyon is meglepő, de nekünk kedvező lépés lesz. Japánban és errefelé is szeptember 24-étől keressük PlayStation 5-ön, Xbox Seriesen, PlayStation 4-en, illetve Xbox One-on. (A PC-s verzióval megváratnak minket, és nem lenne meglepő, ha a SEGA előbb Google Stadiára teszi fel a port kiadása előtt.) A Digital Deluxe és a Digital Ultimate verziót megvásárlóknak pedig már szeptember 21-én indulhat a móka.

Forrás: Gematsu

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu