Lost Judgment: nem csak nyomozásból áll a világ [VIDEO]

A Ryu Ga Gotoku (Yakuza) Studio szokásához híven ezúttal is lehetőséget biztosít arra, hogy több módon lekössük magunkat a fő sztorin kívül.

 

A lent megtekinthető videóban több érdekességet láthatunk: atlétika, küzdősport, robotok, rendőrkutya-sétáltatás, motorozás, gördeszkázás, boxolás, táncolás… szóval tényleg képes lesz Yagami Takayuki, a főszereplő (aki nyomozóként és utcai harcosként egyaránt szépen megállja a helyét…) arra, hogy néha be is tartsa azt a magyar dalt, amiben Hofi Géza mondta: „kell egy kis áramszünet, időnként mindenkinek”…

A Lost Judgment amúgy három változatban is előrendelhető digitálisan. Az alapkiadás (60 dollár/euró, kb. 21-22 ezer forint) esetében a Quick Start Support Packot kapjuk extraként. A SEGA szerint ez néhány hasznos tárgyat tartalmaz, amivel könnyen elkezdhetjük a nyomozásunkat. Aztán van a Digital Deluxe Edition, de ez már 70 dollár/euró (kb. 25 ezer forint) lesz.

Itt már belép a korai hozzáférés: három nappal korábban, már szeptember 21-étől játszhatunk a játékkal. A Quick Start Support Packon túl még kapunk egy Detective Essentials Packot (több életmódhoz köthető és nyomozáshoz használatos tárgyat ad), de az iskolai mellékaktivitások is kiegészülnek a School Stories Packkal (mindegyik klubban több opciót kaphatunk, így mélyebbnek fog hatni az iskolai szegmens). Végezetül a 90 dolláros (31-32 ezer forint kb.) Digital Ultimate Edition az összes eddig említett tartalmon kívül a sztori DLC-t is majd odaadja, ami Kamurochó és Ijincho történetét bővíti ki (ha az megjelenik).

A Lost Judgment ezúttal világszerte azonos időpontban fog megjelenni, ami a Yakuza spin-off számára nagyon is meglepő, de nekünk kedvező lépés lesz. Japánban és errefelé is szeptember 24-étől keressük PlayStation 5-ön, Xbox Seriesen, PlayStation 4-en, illetve Xbox One-on. (A PC-s verzióval megváratnak minket, és nem lenne meglepő, ha a SEGA előbb Google Stadiára teszi fel a port kiadása előtt.) A Digital Deluxe és a Digital Ultimate verziót megvásárlóknak pedig már szeptember 21-én indulhat a móka.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu