Menu

FIFA 22: cross-gen foci, de nem mindenütt újul meg [VIDEO]

Nincs év pénzes zsák nélkül: az Electronic Arts idén is jelentkezik FIFÁval, aminek az Ultimate Team módja elképesztő mértékű pénzt hoz a kiadónak.

 

Az Electronic Arts bejelentette, hogy a 2021-es FIFA is cross-gen lesz, így ismét csak az iOS, Android páros marad ki. Persze ennél kicsit bonyolultabb a helyzet, de még visszatérünk rá. Aki augusztus 11-éig előrendeli a FIFA 22 Ultimate Editiont, decemberelsejétől kap egy nem cserélhető FIFA Ultimate Team (innentől csak FUT) Heroes játékost. A játék ezen kiadása egy Ones to Watch játékostárgyat, négy nappal korábbi hozzáférést, ingyenes next-gen frissítést, 4600 FIFA pontot, egy Team of the Week 1 játékostárgyat, egy Kylian Mbappét nekünk kikölcsönző tárgyat ad, plusz egy FUT Ambassador játékost választhatunk, és a karrier módban a Homegrown Talent is ott lesz. Tehát többnyire FUT-bónuszokat ad az early accessen túl…

A FIFA 22-ben a HyperMotionnek köszönhetően gépi tanulási technológia van, hogy az eddig legvalószerűbb, legdinamikusabb és legreszponzívabb fociélményben lehessen részünk… PlayStation 5-ön, Xbox Seriesen és Google Stadián. Nem hagytuk ki a PC-t: a PC-s verzió továbbra is „elavult” lesz, ami tavaly még megérthető volt, idén már inkább ellenszenves húzásnak tűnik.

A HyperMotionnel először nagy intenzitással játszó focistákat tudtak lemodellezni (egyszerre 22-t), és a kiadó gépi/mély tanulású algoritmusa több mint 8,7 millió képkockából merítve tanul, majd valós időben új animációkat ír, hogy még szervesebbnek hasson a meccs, legyen szó egy lövésről, egy passzról, vagy egy cselről.

A kapusok rendszerét újraépítették, a karrier módban lehetőségünk van saját klubot alapítani (Create a Club, ezt pár éve kivették), a Voltában is átgondolták a játékmenetet, és új tárgyakat is ígér az EA Sports, ami a nyár során fog több részletet közölni az újításokról. A játék borítóképén a Paris Saint-Germainnál játszó Mbappe látható. Csak itt lesz elérhető az UEFA Bajnokok Ligája és Európa Ligája, de az UEFA Európa Konferencia Liga, a Premier League, a Bundesliga, a LaLiga Santander, a Conmebol Libertadores és a Conmebol Sudamericana is a kínálatban található.

A FIFA 22 október 1-jén jön ki PlayStation 5-re, Xbox Seriesre és Google Stadiára (ezeken a next-gen újításokkal), PC-n (ahol mindössze egy gépre lehet aktiválni a játékot vásárlásonként…!?) Steamre és Originre, továbbá PlayStation 4-re és Xbox One-ra (ezeken tehát az Ultimate Edition megvásárlása után frissíthetünk ingyenesen az új generációs kiadásra). A Nintendo Switch is megkapja, de ezt talán felhasználóbarátabb lenne roster patchként frissítés formájában értékesíteni, ahogy a Konami tette az eFootball Pro Evolution Soccer 2021-gyel. Nem, ehelyett a Switch ismét csak egy Legacy Edition újrakiadást kap…

Forrás: Gematsu

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu