Bétára kanyarodik a Gran Turismo 7?

A Polyphony Digital játéka a megjelenés előtt kipróbálható lesz, és mivel a hivatalos PlayStation weboldalon bukkant fel ez a gondolat, nem biztos, hogy badarságról van szó.

 

A GT Planet írt arról, hogy a már több mint két évtizede elindult Gran Turismo sorozat következő felvonása bétára készül, és ezt egy viszonylag bonyolult módon érhetjük el a PlayStation website Experience PlayStation szegmensében. Ehhez kell egy PlayStation Network-fiók, de annyi a teendő, hogy a Start Quest gombra klikkeljünk, majd onnan a Related Campaigns után az Italia Questet válasszuk. (Magyarul ez kb. Küldetés indítása, Kapcsolódó kampányok, Itáliai küldetés lenne.)

Ekkor a listában fel fog bukkanni egy olyan lehetőség, hogy Gran Turismo 7 Beta (test), és az, hogy nézzük meg a GT7 bemutatóját egy korai hozzáférést (early access-t) biztosító kódért. Ez jelenleg nem működik. Viszont nem tűnik véletlennek, elvégre a PlayStation 4-exkluzív Gran Turismo Sport is kapott egy bétát néhány évvel ezelőtt.

A Gran Turismo 7 amúgy egy cross-gen játék lesz, de feltehetőleg nem így tervezte a Sony. Először ugyanis PlayStation 5-exkluzívként jelentették be, és a pletykák arról szóltak, hogy a Polyphony Digital alkotása eltérő helyzetben volt a két másik, szintén készülő cross-gen exkluzív címmel szemben.

A God of War Ragnarok (vagy akármi is lesz a Sony Interactive Entertainment Santa Monica Studio játékának a neve…) és a Horizon Forbidden West esetében mind a kettőt alapból PlayStation 5-re és PlayStation 4-re tervezték, hiába nem mondott a PS4-es verzióról semmit sem a bejelentésükkor a Sony… viszont a Gran Turismo 7 esetében csak később jött az ukáz, hogy a 2013-as konzolra is ki kéne hozni.

A Gran Turismo 7 valamikor 2022-ben fog megjelenni PlayStation 5-re és PlayStation 4-re (és ez is egyike azon játékoknak, amit eredetileg 2021-ben szerettek volna kiadni, de a koronavírus-világjárvány megváltoztatta a terveket… és ezek közé tartozhat a Horizon Forbidden West is, de ez még nem biztos).

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu