Menu

Egy nagy augusztusi rendezvényre készül a Sony?

Úgy tűnik, hogy a júliusi, fél órás State of Play csak egyfajta étvágygerjesztő volt, semmi több…

 

A nem teljesen megbízhatónak nevezhető Roberto Serrano azt írta a Twitteren, hogy a következő PlayStationös rendezvény valamikor augusztusban érkezhet, és ez feltehetőleg a hónap első felében történik. Szerinte a Gamescom előtt tartja ezt meg „a kék cég”. (És ugye az „európai E3” általában a hónap végén szokott lenni…) Ő már tudja a dátumot, de mivel ez nincsen még megerősítve, csak pár embernek mondta el, és nem akarja nyilvánosságra hozni.

Erre aztán egy másik fiókjával reagált a „csiripelő közösségi médiafelületen”: szerinte a műsor augusztus 12-én kezdődik, de már megint számunkra szerencsétlen időpontban, ugyanis magyar idő szerint este 11 órakor kezdődhet a buli, akkor pedig már általában aludni szoktunk (leszámítva a hőhullámos időszakokat). Hozzátette, hogy a következő God of Warról (God of War: Ragnarok lehet a neve), a Horizon Forbidden Westről, és a PlayStation VR 2-ről is biztosan szó lesz a műsor során. Emiatt pedig nem biztos, hogy csak egy State of Playről lesz szó, ugyanis komolyabbnak hangzik a felállás (amiből hiányzik a japán PlayStation által már elejtett, de hivatalosan még mindig meg nem erősített Bluepoint Games-felvásárlás).

Emiatt pedig megvan az esély arra, hogy ez inkább egy Future of Gaming rendezvény lesz. Ilyen volt már tavaly júniusban is a PlayStation 5-nek, így nem kizárt, hogy most is lehet egy ilyen. És ne feledjük, hogy a Sony nyíltan kimondta a július 8-án megtartott State of Play előtt, hogy a következő PlayStation VR-ról, az új God of Warról, illetve a Horizon Forbidden Westről nem lesz szó abban…

A Horizon Forbidden West számára ez döntő pillanat lehet. A Sony ugyanis korábban még nyíltan kimondta, hogy nem biztos, hogy 2021-ben megjelenhet PlayStation 5-re és PlayStation 4-re a Guerrilla Games alkotása. Itt hallhatunk tehát róla először, hogy idén jön-e vagy sem… már ha tényleg lesz Sony-buli.

Forrás: PSL

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu