Egy nagy augusztusi rendezvényre készül a Sony?

Úgy tűnik, hogy a júliusi, fél órás State of Play csak egyfajta étvágygerjesztő volt, semmi több…

 

A nem teljesen megbízhatónak nevezhető Roberto Serrano azt írta a Twitteren, hogy a következő PlayStationös rendezvény valamikor augusztusban érkezhet, és ez feltehetőleg a hónap első felében történik. Szerinte a Gamescom előtt tartja ezt meg „a kék cég”. (És ugye az „európai E3” általában a hónap végén szokott lenni…) Ő már tudja a dátumot, de mivel ez nincsen még megerősítve, csak pár embernek mondta el, és nem akarja nyilvánosságra hozni.

Erre aztán egy másik fiókjával reagált a „csiripelő közösségi médiafelületen”: szerinte a műsor augusztus 12-én kezdődik, de már megint számunkra szerencsétlen időpontban, ugyanis magyar idő szerint este 11 órakor kezdődhet a buli, akkor pedig már általában aludni szoktunk (leszámítva a hőhullámos időszakokat). Hozzátette, hogy a következő God of Warról (God of War: Ragnarok lehet a neve), a Horizon Forbidden Westről, és a PlayStation VR 2-ről is biztosan szó lesz a műsor során. Emiatt pedig nem biztos, hogy csak egy State of Playről lesz szó, ugyanis komolyabbnak hangzik a felállás (amiből hiányzik a japán PlayStation által már elejtett, de hivatalosan még mindig meg nem erősített Bluepoint Games-felvásárlás).

Emiatt pedig megvan az esély arra, hogy ez inkább egy Future of Gaming rendezvény lesz. Ilyen volt már tavaly júniusban is a PlayStation 5-nek, így nem kizárt, hogy most is lehet egy ilyen. És ne feledjük, hogy a Sony nyíltan kimondta a július 8-án megtartott State of Play előtt, hogy a következő PlayStation VR-ról, az új God of Warról, illetve a Horizon Forbidden Westről nem lesz szó abban…

A Horizon Forbidden West számára ez döntő pillanat lehet. A Sony ugyanis korábban még nyíltan kimondta, hogy nem biztos, hogy 2021-ben megjelenhet PlayStation 5-re és PlayStation 4-re a Guerrilla Games alkotása. Itt hallhatunk tehát róla először, hogy idén jön-e vagy sem… már ha tényleg lesz Sony-buli.

Forrás: PSL

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu