Dirt 5: gigantikus és izgalmas frissítést kap a jövő héten a autóversenyes játék – ráadásul ingyen!

A Codemasters játéka, a Dirt 5 PS5-specifikus DualSense fejlesztéseket is tartalmaz, hogy még valósághűbb legyen.

 

Ha voltak kétségeid a Dirt 5-tel kapcsolatban, azok eloszolhatnak, mivel a Codemasters bejelentette, hogy július 20-tól ingyenes frissítést kap a többféle versenyt is felsorakoztató játék. Azt ígérik, hogy ez lesz az eddigi legnagyobb frissítés, és mi mindent elmondunk róla.

Több tartalmi csomag is lesz, például a Parts Unknown Playgrounds Pack, amely több, sci-fi elemeket tartalmazó elemet ad hozzá az egyéni pályakészítőhöz. Exkluzív heti kihívások és alkotói jutalmak is hozzáadódnak, hogy a játékosokat arra ösztönözzék, hogy többet használják a játékot. Ezen kívül lesz zászlóshajó-design öt különböző autóval, két új pálya Brazíliában és öt trófea.

Az új Dirt 5 tartalma úgy tűnik, hogy követi a „több és jobb” elvét, új autókkal, pályákkal és játékmódokkal. A karrier mód lehetőségeinek listája 27 új eseménnyel és négy nagyszerű autóval bővült, amelyekkel pályára léphetsz: Bentley Continental GT Ice Racer, Armada Rock Racer, Rezvani Tank és Volkswagen Atlas Cross Sport Baja Concept. Több dizájnt, szponzorokat és extra testreszabási elemeket is tartalmazni fog. Ez a tartalom az Amplified/Year One Edition játékosok számára lesz elérhető.

A PS5 esetében különösen a DualSense képességeit fejlesztették tovább, kihasználva a haptikus képességeket és az adaptív triggereket. Így ezekkel a fejlesztésekkel a virtuális vezetők érezni fogják a tapadást és annak változásait az útfelülettől függően, a sebességváltások zaját vagy a fékellenállást. Mindezt azért, hogy a lehető legrealisztikusabb érzést nyújtsa. Ha többet szeretnél tudni, ne hagyd ki a Dirt 5 értékelésünket.

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu