Ghost of Tsushima: több részlet is kiszivárgott az Iki-szigetről!

Miközben a Ghost of Tsushima lassan bővülni fog (és ezzel egy időben cross-gen játékká is válik, ugyanis a PlayStation 5-re is ki fog jönni a Sucker Punch alkotásának „rendezői kiadása”), egy hónappal a rajt előtt kijuthatott pár komolyabb részlet is arról, hogy az új helyszínen mire számíthatunk.

 

A Redditen posztolt egy állítólagos minőségellenőrző, hogy mit is tud az Iki-szigetet tartalmazó bővítésről. A szivárogtató szerint több nagy nevű cégnek is dolgozott már a múltban, beleértve a „Suckerpunchot” (elírta a nevét…), a Naughty Dogot, illetve az EA Sportsot (ennek nagy presztízsében pedig kétkednénk, de kaszinójátékokban talán éllovasok).

Az Iki-sziget szerinte 15-20 órányi új játékmenetet fog biztosítani, és egy alaposan kigondolt történettel rendelkezik, ami több aspektusban is jobb lesz az alapjáték sztorijánál. A sziget szerinte akkora lesz, mint Tsushima szigetének alsó része. Új nehézpáncélzat-készletek is lesznek, de közepes besorolású páncélra is számíthatunk, ami közelharci és íj/nyilas perkeket is adni fog. Ilyenre szerinte az alapjátékban nem volt példa, és kinézetileg is jelentősen el fog térni az eddig látottaktól. Az új, könnyű besorolású páncélzat több íj/nyilas sebzést és jobb lopakodást ígér, továbbá 25%-kal megnöveli a támadásunk sebességét. A régi ninjás show-kra hasonlít a csuklyás kosztümével.

Aztán lesz egy küldetés egy barlangban, amiben a fáklya mechanikája fontos lesz. Három új lópáncél is jön, amiknek más színt adhatunk. Több tucatnyi új sárm is érkezik, és ezek közül néhány Jin látványát is módosíthatja, hogy fiatalabbnak fessen, vagy esetleg Lord Shimurához hasonlítson. Új szent helyek (shrine-ok) is lesznek, nem beszélve a szivárványokról, az új fúvó hangszeres dallamokról, ellenfelekről, mongolokról, és még egy új harci testtartás is lesz, ami a kardos támadásokat az akrobatikus rúgásokkal kombinálni fogja. A kardokat és íjakat tuningolták; a rövid íj egyik frissítésével zoomolhatunk is a jobb célzásért.

Mindez természetesen nem hivatalos még. A Ghost of Tsushima: Director’s Cut augusztus 20-ai PlayStation 5, PlayStation 4 megjelenése viszont igen.

Forrás: PSL

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu