Menu

Két játékát is elhalasztotta a Ubisoft!

Az egyik terméke csak jövőre jut el közénk, a másik pedig idén, igaz, utóbbi sem úszta meg egy halasztásnál kevesebbel.

 

Kezdjük azzal a játékkal, ami átesett 2022-re (ezzel nincs egyedül: Gran Turismo 7, Hogwarts Legacy, Lord of the Rings: Gollum, „God of War: Ragnarok”…): a Ubisoft Montrealnál készülő Rainbow Six Extraction eddig szeptember tizenhatodikán jelent volna meg, de a közlemény szerint most már csak jövő januárban valamikor számíthatunk rá.

A Ubisoft célja ezzel az Rainbow Six Extraxtion játékkal az, hogy egy teljes értékű AAA élményt hozzanak el, ami megváltoztatja, miként gondolkodunk a kooperatív játékokról, és hogyan játszunk velük. Egyedi funkciókkal rendelkezik (Missing In Action, The Sprawl), és minden küldetés feszült, kihívásokkal teli lesz a halálos, fejlődő földönkívüli veszély ellen. A Ubisoft Montreal kihasználja ezt a negyedévet (azért december második felében ők sem fognak sokat dolgozni!), hogy ezt az elképzelést az ezt megérdemlő módon hozzák el jövő januárban. A stúdió biztos benne, hogy a Rainbow Six Extraction egy olyan immerzív, kooperatív, lenyűgöző élmény lesz, amit ők elterveztek és amit mi játszani szeretnénk.

Aztán a Ubisoft Annecy is bemondott egy halasztást: a Riders Republic a tervek szerint szeptember 2-án startolt volna el, de itt is késés merül fel. A stúdió már alig várja, hogy a bétával játszhassunk, mert így első alkalommal élhetjük át a masszív online játszóteret, amit a mi véleményeink alapján módosíthatnak. Ám a legjobb játék megvalósítása érdekében október 28-ára rakták át a megjelenés. A plusz két hónappal finomhangolhatják az élményt, és hogy még egyszer ki lehessen majd próbálni a játékot.

A Rainbow Six Extraxtion januárban jön PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, PC-re (Ubisoft Store/Epic Games Store), és Google Stadiára; a Riders Republic pedig október 28-án indul el PlayStation 5-ön, Xbox Seriesen, PlayStation 4-en, Xbox One-on, PC-n (Ubisoft Store/Epic Games Store), Google Stadián és Amazon Lunán.

Forrás: Gematsu, Gematsu

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu