Két játékát is elhalasztotta a Ubisoft!

Az egyik terméke csak jövőre jut el közénk, a másik pedig idén, igaz, utóbbi sem úszta meg egy halasztásnál kevesebbel.

 

Kezdjük azzal a játékkal, ami átesett 2022-re (ezzel nincs egyedül: Gran Turismo 7, Hogwarts Legacy, Lord of the Rings: Gollum, „God of War: Ragnarok”…): a Ubisoft Montrealnál készülő Rainbow Six Extraction eddig szeptember tizenhatodikán jelent volna meg, de a közlemény szerint most már csak jövő januárban valamikor számíthatunk rá.

A Ubisoft célja ezzel az Rainbow Six Extraxtion játékkal az, hogy egy teljes értékű AAA élményt hozzanak el, ami megváltoztatja, miként gondolkodunk a kooperatív játékokról, és hogyan játszunk velük. Egyedi funkciókkal rendelkezik (Missing In Action, The Sprawl), és minden küldetés feszült, kihívásokkal teli lesz a halálos, fejlődő földönkívüli veszély ellen. A Ubisoft Montreal kihasználja ezt a negyedévet (azért december második felében ők sem fognak sokat dolgozni!), hogy ezt az elképzelést az ezt megérdemlő módon hozzák el jövő januárban. A stúdió biztos benne, hogy a Rainbow Six Extraction egy olyan immerzív, kooperatív, lenyűgöző élmény lesz, amit ők elterveztek és amit mi játszani szeretnénk.

Aztán a Ubisoft Annecy is bemondott egy halasztást: a Riders Republic a tervek szerint szeptember 2-án startolt volna el, de itt is késés merül fel. A stúdió már alig várja, hogy a bétával játszhassunk, mert így első alkalommal élhetjük át a masszív online játszóteret, amit a mi véleményeink alapján módosíthatnak. Ám a legjobb játék megvalósítása érdekében október 28-ára rakták át a megjelenés. A plusz két hónappal finomhangolhatják az élményt, és hogy még egyszer ki lehessen majd próbálni a játékot.

A Rainbow Six Extraxtion januárban jön PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, PC-re (Ubisoft Store/Epic Games Store), és Google Stadiára; a Riders Republic pedig október 28-án indul el PlayStation 5-ön, Xbox Seriesen, PlayStation 4-en, Xbox One-on, PC-n (Ubisoft Store/Epic Games Store), Google Stadián és Amazon Lunán.

Forrás: Gematsu, Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu