Döbbenetes siker volt a Steam Deck előrendelés, összeomlasztották a Valve platformját!

Még a Steam szerverei is megroggyantak a Steam Deck előrendelés, illetve az általa okozott roham alatt.

 

A héten a Valve bejelentette a Steam Decket: a PC és a konzol közötti hibridet, amely az előbbi minden előnyét a második formáiba helyezi. Úgy tűnik, a közösségi médiában gyakorolt hatása volt a legmeggyőzőbb – talán a Nintendo Switch OLED kiábrándító teljesítménye is befolyásolta -, így a jelek szerint volt igény a gép lefoglalására. Nagyon szeretnék.

A Steam Deck előrendelés különféle típusai, mint már ismert, július 16-án 19:00 órakor kezdődtek, mindössze egy nappal a hivatalos bemutató után; de nem minden érintett tudott egyet biztosítani, mert a platform egyszerűen összeomlott. Nyilvánvaló, hogy az új termékből származó adatforgalomnak sok köze van az egészhez.

A Steamre való bejelentkezés nem jelent gondot, de a korai vásárlóknak a megfelelő token betöltése során késésekkel kellett megküzdeniük. Vagy az azon belüli vásárlás gombot. Néhányan hibaüzeneteket tartalmazó e-maileket is kaptak, ami arra kényszerítette őket, hogy újra kijelentkezzenek. E sorok írásakor, nagyjából fél órával a foglalások megnyitása után még mindig tapasztalhatók a stílusos problémák.

Őszintén szólva nehéz ellenállni a Steam Deck előrendelés foglalásnak, mert a Valve alig négy euró előzetes elkötelezettséget kér, függetlenül attól, hogy milyen modellt szeretne vásárolni; de feltűnő, hogy ekkora az érdeklődés a hardver iránt. A Steam-felhasználók már megszokták, hogy a platformon minden alkalommal, amikor egy-egy értékesítési kör beindul, ilyen típusú lassulások tapasztalhatók, de azokban az esetekben több ezer játékról van szó, nagyon agresszív ajánlatokkal, nem pedig egy több száz eurós értékű gépről.

Forrás: Forrás: Polygon

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu