Démonok között – kicsit másképpen! Itt a Shin Megami Tensei V sztoritrailere! [VIDEO]

Frakciók, barátok és az istenek és démonok közötti konfliktusról árulkodik a Shin Megami Tensei V játék sztoritrailere.

 

Az Atlus kiadta a Shin Megami Tensei V hivatalos sztori trailerét, amely a játékban szereplő frakciókat, barátokat, valamint az istenek és démonok közötti konfliktust mutatja be.

Íme egy áttekintés a játékról, az Atluson keresztül:

 

“Főbb jellemzők

Bontakoztass ki egy tragikus döntésekkel teli, sejtelmes történetet, hozz áldozatokat az eszméid fenntartása érdekében, miközben a fényt hajszolod vagy a sötétséget áhítozol, hogy felfedezd a szerepedet az új világban!

Küzdj át a démonoktól hemzsegő pusztaságon a Press Turn harcrendszerrel, mérd be pontosan az ellenség gyenge pontjait, hogy egymás utáni akciókat hajthass végre, de ha hibázol, az lehet, hogy az utolsó lesz!

A félelmetes ellenségeket tárgyalások útján toborozva alakítsd méltó szövetségesekké, majd egyesítsd őket, hogy a játékstílusodra szabott démonokat hozz létre!

Fedezd fel a poszt-apokaliptikus Tokió kiterjedt világát, amelyet az Unreal Engine 4 segítségével teljes mértékben lenyűgöző 3D-ben ábrázoltak, ami a Shin Megami Tensei sorozatban először fordul elő!”

A Shin Megami Tensei V november 11-én jelenik meg Nintendo Switch-re Japánban és november 12-én világszerte. A játékról bővebben itt olvashatsz. A legújabb trailert itt nézheted meg.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu