Csendben új XCOM-játékot adott ki a Take-Two… mobilon [VIDEO]

Az XCOM Legendset a Take-Two (2K… de a T2 a főnök) teljesen váratlanul hozta ki, így már el is érhető Androidon néhány régióban.

 

A Google Play Store-on már meg is találhatjuk az XCOM Legendset, ami egy korai hozzáférésben levő, csapatos RPG, és ezt a kaliforniai Iridium Starfish fejleszti. A „halaknak” közvetlen kapcsolata van a Take-Two-val, és a 2K szóvivője azt nyilatkozta az Eurogamernek, hogy ők folytatólagosan tesztelik az új élményeket, hogy a rajongóknak a legjobb szórakoztatást és értéket biztosítsák. Az Iridium Starfish soft launch megoldást alkalmazott (nem kapásból mindenütt, nagy hírverést keltve indították el, hanem ennek ellenkezője történt), és bizonyos régiókban elérhető, de további mondanivalója nincs.

Az XCOM Legends egy körökre osztott RPG, ami egy kampány módot is biztosít, és itt ellenfeleinket hullámonként győzhetjük le. Új hősöket is behúzhatunk a PvP harcokba, és itt a másik játékos a földönkívülieket irányíthatja. Kompetitív PvP módokat is elérhetünk, és naponta cseréli a Take-Two és az Iridium Starfigh a kihívásokat, plusz a hősönként eltérő háborús történeteket (War Stories) is meg kell említeni.

A hivatalos közlemény szerint a Földet ezúttal is fel kell szabadítani, éx naná, hogy az XCOM továbbra is az utolsó ellenálló szervezetnek nevezhető a bolygón. Ez a csapat vezeti a küzdelmeket, amik során vissza szeretnék venni a hatalmat a megszálló és elnyomó földönkívüliektől, az ADVENT-től (őket az XCOM 2-ben láttuk belépni egy durva megtévesztéssel).

20 év telt el a megszállás óta, és mire az emberiség rádöbbent a veszélyre, túl késő volt, és elbukta a harcot: a népesség nagy része odaveszett, és az ADVENT egy eddig kimondatlan, ősi gonoszt és kiszabadított az ellenállók legyőzésére. Ezért pedig az XCOM legjobb harcosainak nem lesz könnyű dolga.

Lent egy játékmenetes videó látható a játékból, ami messze nincs egy szinten azzal, amit a Firaxis az XCOM 2-vel és annak kiegészítőivel megvalósított. Remélhetőleg hamarosan lesz egy rendes XCOM 3 is.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu